КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

91 резултата

Покупката на първите играчки за новороденото несъмнено предизвикват най-голям възторг и щастие у родителите.

Едва ли съществуват такива майки и бащи, които да лишат отрочето си от цветни и интересни форми, които да откриват нови светове пред малките любопитни очички.

За огромна радост на всички нас днес пазарът прелива от многообразие от детски играчки, коя от коя по-красива, функционална, цветна и забавна.

Когато става въпрос обаче за съвсем малко дете току – що появило се на бял свят, то трябва да проявите не малка доза прецизност, докато подбирате модела.

Добре би било да насочите вниманието си към възможно най-семплите форми, както и онези модели, при които липсват твърде много музикални звуци.

По този начин спомагате за това детето да се фокусира върху самата форма и скоро след това да може да я асоциира с реален предмет от живота.

Много от амбициозните родители се втурват към това да закупуват абсолютно ненужни и скъпи вещи, които смятат, че са крайно подходящи за тяхното дете, водейки се по максимата, че скъпото винаги е най-добро. Това обаче съвсем не е така.

Ние сме подбрали всевъзможни бебешки играчки, за които съвсем не е нужно да плащате твърде скъпо, но пък за разлика от това ви гарантираме, че вашето дете ще се почувства безгранично щастливо, че мама и тати са се погрижили за него, предоставяйки му възможност да разгледа с очички и да опипа с пръстчета интересни форми, завладяващи го мигом.

Бебешки играчки – защо са необходими при развитието на най-малките

Вярваме, че всеки разумен родител успява да си отговори на този въпрос и не е нужно да изпадаме в кой знае какви обяснения и пояснения, с цел да не се превърнем в досадни лектори.

Детските играчки са част от света на малкото човече и с всеки изминал ден то проявява все по-голям интерес към това да опознава предметите около себе си, свързвайки ги било то с действията на мама или с тези на тати.

Ако искате да спомогнете за концентрацията и логическото мислене на своето малко съкровище, то не съществува нищо по-полезно от това да му осигурите достъп до десетки бебешки играчки, които, разбира се, да бъдат изцяло предназначени за него.

Ние ви гарантираме, че всички предложения са напълно безопасни за вашите съкровища и не съществува риск от това детето да погълне малка частица или да се нарани по някакъв начин.

Прецизно сме селектирали артикулите в този сектор, така че единственото, с което даряваме малчуганите е радост и щастие!