КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

141 резултата

Ако и вие сте от родителите, които отделят не малко време в това да изберат перфектните детски играчки, ще ви кажем, че сте на правилното място. Тук в категорията играчки с магнити предлагаме на вашето внимание само най-добрите модели, които гарантирано ще привлекат вниманието на детето.

Играчки с магнити за толкова много весели игри

Ако все още не може да си представите какво ще намерите тук, ние ще ви разкажем. При положение, че детето ви е над 3 години, смело може да пристъпите към това да разгледате целия асортимент от магнитни играчки.

Дори и за малките деца представлява огромен интерес да подреждат магически залепващите фигури към специалната дъска или книжка. Това е един хубав начин да им разкажете повече за магнетизма и всички негови приложения в ежедневието ни.

Тук по забавен начин ще се подреждат пъзели или оригами за подреждане. Може да следвате указанията, които са приложени в кутията или да стимулирате творческите заложби и да оставите децата сами да решат какво да направят.

Повечето от играчките за момчета и момичета имат и обучителни цели. Така децата не само ще се забавляват, но и ще научат нови неща и придобият нови знания. Изберете им магнитна карта на земното кълбо и лесно и забавно мъниците не само ще запомнят имената на континентите, но и точното им местоположение.

Игри с цифри и букви ще помогнат за ранното придобиване на важни знания, които ще бъдат от голяма ползва в предучилищната подготовка. Пишете думи или се научете да смятате до 10. Сега е лесно, както никога преди.

За най-малките имаме различни играчки, които могат да се сглобяват изключително лесно благодарение на магнитното захващане. Това е основата, която ще е нужна за успешното подреждане на големите и сложни конструктори и пъзели.

Не пропускайте да разгледате и така забавните игри с ловене на рибки с магнити. Сглобете аквариума и с помощта на въдиците може да започнете състезанието по ловене на рибки.

Ниска цена и бърза доставка от Malchugani

Ако вече сме предизвикали интереса ви, сега е моментът да ви кажем на колко ниски цени може да закупите всичко от нашия онлайн магазин. Разгледайте и изберете, като може да имате пълната увереност, че няма да платите неразумно висока цена за магнитни играчки.

Доставката на всички играчки с магнити ще е не само бърза, но и на ниската цена от само 2,90 лева на територията на цялата страна. Времето за което може да очаквате да доставим желаните от вас стоки варира от 1 до 3 работни дни. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, доставката до посочения от вас адрес ще е напълно безплатна.