КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

14 резултата

Ние от Малчугани не смятаме, че съществува дете, което да не е влюбено в малките котенца, обикалящи по улиците. Всяко едно малко човече едни от първите звуци, които се научава да имитира, то те биват свързани с котешките.

Това, само по себе си, говори за привързаността на децата към миловидните животинки. Ние от онлайн магазин за детски играчки Малчугани безброй пъти сме ставали свидетели на именно тази любов и за това решихме да създадем категория, в която да поместим единствено играчки под формата на котета.

Смятаме, че по този начин можем да ви улесним изключително много в търсенето и няма да се налага да преминавате през хиляди артикули, докато се доберете до онзи, с който искате да зарадвате малкото си съкровище.

Една от нашите основни цели е да пораждаме усмивки върху лицата на малките ви наследници и за наша радост смятаме, че до известна степен сме се справили с това ни задължение.

Предимства на плюшените котета за децата

Плюшените котенца, тези меки и пухкави играчки, могат да осигурят многобройни ползи за децата, които поемат по пътя на растежа и развитието си. Тези очарователни спътници предлагат нещо повече от източник на комфорт; те допринасят за емоционалното, социалното и когнитивното благополучие на детето по различни начини.

На първо място, плюшените котенца служат като утешителни и успокояващи спътници за децата. Тези меки играчки предлагат усещане за сигурност и познатост, като са източник на утеха по време на стрес, безпокойство или дори при сблъсък с нови преживявания. Прегръщането и гушкането с плюшено коте може да донесе чувство на спокойствие, да насърчи релаксацията и да намали емоционалния стрес.

Освен това плюшените котенца могат да насърчат въображаемата игра и творчеството на децата. Когато децата се занимават с тези играчки, те се насърчават да измислят истории, да създават сценарии и да играят роли, което подобрява познавателните им способности и развива въображението им. Чрез игрите с преструвки децата могат да изследват различни емоции, да развиват умения за решаване на проблеми и да изграждат социални взаимодействия, като се наслаждават на компанията на своето плюшено коте.

И накрая, плюшените котенца насърчават социалното взаимодействие и могат да улеснят приятелствата между децата. Когато децата водят плюшените си котенца на срещи за игра или на социални места, те се превръщат в начало на разговор и обща основа за споделени преживявания. Децата могат да се впуснат заедно във въображаема игра, да разменят истории и да създават връзки чрез взаимната си любов към тези плюшени другари.

Какви котета можете да откриете в нашата категория

Изключително приветлива, цветна и омагьосваща, тази категория е в състояние да ви завладее още на мига. Ако ли обаче решите да я посетите, заедно с малките си момченца и момиченца, ние ви обещаваме, че дълго време ще виждате блясъка в очите им, заради преживяването, което сте им подарили.

Истината е, че колоритът на това място е толкова обаятелен, че човек трудно може да се откъсне от него. Прецизно сме селектирали различни модели играчки, така че да можем да зарадваме колкото се може повече от нашите малки приятели.

Сред предложенията ни сме поместили както типичните играчки, с които детето ви да прекарва част от игрите, така и такива, специално изработени за гушкане, като голяма плюшена котка

Много от родителите споделят с нас, че именно тези гушкащи котенца са успели да вдъхнат спокойствие и увереност на техните деца, така че те вече не се страхуват да остават сами в стаите си.

Смятаме, че това е съвършено прекрасно, тъй като почти всеки от екипа ни е родител и добре знаем какво спокойствие значи това за една майка и баща.

Наред с всичко това няма как да не споделим, че при сътворяването на цветните мъркащи изкушения биват използвани единствено суровини, които по никакъв начин не биха оказали негативно влияние върху здравето на децата ви. Това ви го гарантираме и заставаме плътно зад думите си.

Потопете се в океан от цветни и забавни котета и подарете най-широките усмивки на вашите обичани деца. Ние създадохме тази секция с ясната цел да изпълним детските сърца с радост и любов.