КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

8 резултата

Подреждането на пъзели е еднакво интересно както за момчета, така и за момичета. Няма как да не сте забелязали колко увлекателно е това занимание. Неусетно могат да минат часове, а вие и вашето дете да продължавате да подреждате малките части. Напредването безспорно е бавно, но какъв по-добър начин да се научат малките на търпение и внимание към детайла?

Разгледайте всички пъзели, посветени на необятния космос. Така не само ще дадете забавна игра, но и ще разпалите въображението на мъниците. Може дори да използвате случая да има разкажете интересни факти за звездите и планетите, които ще срещнете на картинките на тези игри.

Магичния космос, пресъздаден за деца

Няма как да не сте се удивлявали за това колко голямо и необятно е космическото пространство. В същото време може да сте сигурни, че подобни мисли са минавали и през главата на детето ви.

За това може да са помогнали и някои от анимационните филмчета на тема космос, които е гледало. Така, то вече знае какво е пространството, побрало толкова много небесни тела. И ако смятате, че това е подходяща тема, може да разгледате пъзелите, които сме селектирали за вас.

Те са качествени и причината за това може да се намери в специалното подбраните производители на детски играчки, които ще срещнете тук. Напълно оправдано е да очаквате не само качество, но и изключително красив дизайн на всеки един пъзел.

Няма как да не отчетем и практичното измерение на това занимание. Пъзелите помагат на малките да тренират паметта си, но в същото време ги учат и на бавна и търпелива работа. Така детето ви ще развие чувството за време и как може да го разпределя, за да постигне желания краен резултат.

Моделите, които ще срещнете тук са повече от разнообразни не само като изображения. Отчитаме факта, че за различните възрасти се налага да се изберат пъзели с различна сложност и брой на отделните елементи.

За това ви предлагаме модели с части от 30, като за начало до цели 600 за тези, които да напреднали достатъчно, за да се справят. При всеки отделен модел, освен броят на парчетата е указана и минималната възраст, за което се препоръчва.

Поръчайте изгодно и бързо от Malchugani.com

Разгледайте и се уверете, че всичко, което сме подбрали за вас е на наистина атрактивни ниски цени. Така няма да се налага да се ограничавате в избора си и може да се сдобиете с повече играчки, отколкото сте планирали предварително.

Доставката ни е бърза до всяко едно населено място в страната, а цената за това е само 2,90 лева. В случай, че стойността на поръчката ви надвишава 50 лева, транспортните разходи до посочен от вас адрес ще бъдат за наша сметка.