КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

1063 резултата

Ако искате да бъдете полезни на вашето дете и да го подтиквате към това непрестанно да тренира своя ум, подарявайте му детски играчки, които да допринасят за това.

Прави ни впечатление, че много от родителите са против това децата им да прекарват твърде дълго време пред телевизора, гледайки с часове детски филмчета, а в същия този момент те не им предоставят възможността да се занимават с нещо друго, развивайки креативност, умения, ловкост, концентрация и прочие. Все качества, които са изключително важни за израстването и развиването на малчуганите.

Пъзели за деца – страхотен подарък, с който да зарадвате малчугана

Пъзел онлайн

В нашия онлайн магазин сме на мнение, че децата се превръщат в това, в което ние ги моделираме. Истината е, че те представляват малки пластелинчета и ние сами решаваме в какво ще се превърнат, спрямо личните ни разбирания за света, в който живеем.

Ако искате вашето дете да развие перфектна логическа мисъл и да бъде с остър ум като бръснач, пъзелите са страхотна идея за това. При нас сте попаднали на правилното място и ви гарантираме, че тук несъмнено ще откриете решение, отговарящо на вашия проблем.

Като за начало ви предлагаме да разгледате всички онези пъзели онлайн, които така внимателно и прецизно сме селектирали за вас. Сигурни сме, че сред категорията ще откриете точно онзи модел, който от дълго време сте искали да закупите, но така и не сте го откривали на пазара.

В стремежа си да задоволим колкото се може повече търсения, включихме в тази секция наистина многообразни детски игри, благодарение на които вашето дете да развива логическа мисъл, докато сглобява отделните части на пъзела, особено ако е от реномирана марка, която се продава в България.

Защо си заслужават онлайн пъзелите

Това, което превръща категорията в наистина посещаема е фактът, че тук ще откриете подходящия онлайн пъзел, както за по-големите момченца и момиченца, умеещи перфектно да боравят с отделните части от играта и познавайки до съвършенство различните пейзажи, така и далеч по-семпли предложения, които са насочени към вниманието на най-малките.

Защо да заложите на пъзела като игра

За да се чувствате спокойни, докато детето ви играе на тази игра, а именно, докато подрежда пъзелите, нашият съвет е да го наблюдавате повече. Пъзелът е една от най-качествените за мозъка игри, поради това давайте на детето си колко може по-често и повече да реди пъзелите.

Ако го гледате няма да се тревожите, че някоя част може да попадне в устата и да я глътне. Ние ви гарантираме, че материалите, използвани за направата на интерактивните игри, са напълно безопасни и няма да навредят на децата ви.

Пъзел

Предлагаме ви най-различни и разнообразни пъзели, които са направени от различни на брой части. Зарадвайте детето си с онази игра, която сметнете, че най-много ще му бъде интересна. В магазина ще откриете продукти от реномирани марки, които се продават в България от Malchugani.com.

Ако имате някакви въпроси, винаги можете да се обърнете към нас за помощ. На ваше разположение сме, така че разчитайте на екипа за съдействие при нужда.

Защо да закупите нов пъзел от Malchugani.com

Един бърз поглед в нашия онлайн магазин за детски играчки показва, че предлагаме над 800 вида пъзели. Те са разпределени за удобство на пазаруващите в над 20 категории. Тук ще откриете пъзели с цветя, дървени пъзели, пъзели с дисни герои, образователни пъзели и много други.

Благодарение на това разпределение притежавате уникалната възможност бързо и лесно да откривате най-подходящата картина, която желаете да подредите.

Също така можете да филтрирате възрастта на детето, за да откриете най-подходящите модели, които предлагаме в магазина. Трябва да се прави разлика дали пъзела е за едногодишно дете, 4-годишно или на 10 годинки, например.

Тъй като някои хора предпочитат да закупуват пъзели на конкретна марка производител, ние сме се погрижили да имате възможността да избирате модел само от съответната фирма, която ги произвежда.

Не на последно място по важност е фактът, че улесняваме всички онези хора, които имат желание да подреждат пъзели само от конкретен брой части. Съществува удобната опция да селектирате модели с 500 части, 1000 части и всяка друга бройка, на която държите. В нашия сайт ще откриете удобната опция за селектирането на различни модели. При нас ще откриете пъзели с 1500 части, пъзел с 2000, 3000 части и още много разновидности. 

Също така гарантираме за произхода и качеството на всеки един пъзел, който предлагаме. Предлагаме безплатна и бърза доставка до точен адрес или офис на куриерската фирма.

Ние от "Malchugani.com" доставяме удоволствие на деца и родители, защото благодарение на пъзелите за редене, ние сближаваме семействата и им помагаме да бъдат по-сплотени!