КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

34 резултата

-1,50 лв.

3,00 лв 4,50 лв
Добавяне в количката

Всеки един родител е в състояние да потвърди, че ако едно дете иска да се забавлява, то осигурете му моделини и пластелини и го оставете в неговия собствен свят, където на воля да демонстрира креативност, въображение, сръчност, старание и концентрация.

Модерните майки и бащи днес акцентират върху това да подсказват на децата си кое е правилно и кое не и по този начин изграждат у тях влечения, страсти и привързаност към даден вид творчество, което ние одобряваме изключително много.

Водени от това наше единомислие, то решихме да създадем огромна палитра от всевъзможни комплекти за моделирани, включващи цветни и ароматни пластелини и моделини, които няма как да не се харесат на малките ни приятели.

Преди да продължим напред, то считаме, че е изцяло наше задължение да ви информираме, че суровините, използвани при изработката на комплектите, са напълно безвредни за вашето дете и отговарят на всички високи изкисвания за безопасност.

Моделини и пластелини – защо толкова родители инвестират в тях

Задавайки по този начин въпроса, то ние ще се прицелим право в десетката и ще ви дарим с възможно най-точния, кратък, ясен и синтезиран отговор.

Материалите, които са включени в един комплект за моделиране, са изключително меки и приятни на допир, което е едно от първите неща, успяващо да прикове вниманието на малките откриватели.

Благодарение на тази своя пластичност те позволяват да постигнем точно онази форма, която желаем, използвайки фантазията, креативността и въображението си.

Ако искате да постигнете най-добри резултати, то първо поощрете детето да визуализира в представите си формата, която желае да сътвори и едва след това да се захване със забавната задача, свързана с нейната реализация.

Не съществува дете, което истински да не се забавлява, докато в малките си ръчички държи пластелин или моделин. Комплектите са наистина разнообразни, включващи много видове и формички.

Те са еднакво подходящи както за малчуганите, така и за всички малки принцеси с богато въображение. Можете да изненадате с тях малкото си съкровище или да ги поднесете като подарък.

И в двата случая ви гарантираме, че крайният резултат ще бъде равен на грейнали усмивки върху невинните личица.

Нека ние възрастните не забравяме, че когато сме били деца, то играта с пластелин е била една от най-забавните за нас, тъй като през това време сме имали възможността да разгърнем въображението си на воля и да създадем точно онези фигури и сюжети, които са се спотайвали в съзнанието ни.

Ако имате каквито ида било въпроси, то не се колебайте да се свържете с наш представител, който моментално ще ви съветва и консултира, така че изборът ви да бъде възможно най-правилният. Подарете щастие и искрени усмивки за най-ценните хора в живота си!