КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

29 резултата

Опитвайки се да зарадваме всяко малко създание на този свят, то ние създадохме цял един детски магазин, в който отделихме място за десетки категории, изпъстрени с всякакви чудновати детски забавления и атрактивни играчки.

В този ред на мисли е невъзможно да не ви представим един от най-обичаните от малките ви съкровища сектор, а именно категорията ни с плюшени играчкиеднорози.

За да внасяме усмивки и радост в домовете на хората, благословени да имат деца, то ние внимателно и прецизно селектирахме безброй предложения, които са различни, интересни, забавни и меко казано успяват до такава степен да предизвикат привързаност у децата, че често родителите се питат как това наистина е възможно да се случи.

Ние сме на мнение, че всяко едно дете, независимо от възрастта, в която се намира, то има нужда да бъде заобиколено от всички онези шарени творения, които не просто успяват да го научат на това да бъде внимателно и грижовно, но също така се превръщат в негови приятели завинаги.

Ще се изненадате от това колко разнообразен е реалният свят на еднорозите и как те съвсем ненадейно са в състояние да изместят всички останали играчки от орбитата на вашите наследници.

Еднорози – защо са любимци на децата

Истината е, че не съществува дете на този свят, което поне веднъж в живота си да не е изпитвало истинска привързаност именно към еднорозите.

Магическото животно разпръсква някаква много специална енергия около себе си и именно това е една от основните причини децата да се чувстват толкова привързани към играчките си.

За да бъде щастието още по-ненадминато, то ние се постарахме да селектираме класически еднорози, които всички сте виждали, било то по детските филмчета, книжки, щамповани върху дрешки и прочие, както и такива, които са изключително интересни заради атрактивния си вид.

Предложете на малките си отрочета да посетят с вас този сектор и сами да решат коя играчка пасва най-добре на техните предпочитания и търсения. Накарайте ги да се развихрят в избора си и да грабнат точно онова плюшено произведение на изкуството, което тутакси е успял ода прикове очичките им право към себе си.

За да се чувствате наистина спокойни, когато пазарувате, то ние сме се погрижили за това да ви гарантираме, че всеки от артикулите, на който сме посветили място в онлайн магазина, е преминал през множество тестове, така че първо ние да се убедим в безопасността му и едва след това да го предлагаме на малките си приятели и ваши обичани деца.

Подарете на всяко любознателно и щастливо дете по един верен приятел, който да гушкат, докато заспиват или да носят навсякъде със себе си. Няма нищо по-хубаво от това детето ви да бъде щастливо и усмихнато!