КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

47 резултата

Представете си как би изглеждало едно детско креватче или количка, ако над тях закачливо не наблюдаваше някоя цветна, забавна, светеща или пееща играчка, която да привлича любопитството у малкото човече.

Със сигурност нито едно бебче не би било щастливо, ако не е заобиколено от всички тези красоти, които наблюдаваме от години на пазара.

Прави ни впечатление, че производителите се опитват с всяка изминала година да ни предложат още по-изумителни играчки за бебешка количка и креватче, предлагащи какви ли не функции.

Всичко това е с цел детското внимание да бъде максимално съсредоточено в онова, за което мама и тати са се погрижили. Страхотно е, нали?!

В тази категория сме се опитали да ви предложим истински коктейл от всевъзможни детски играчки, подходящи както за бебешки колички, така и за креватчета.

Някои от тях, поради обема си, биха се вписали по-добре, ако ги поставите над главичката над детето, докато спи или докато е в будно състояние и оглежда какво се случва в неговата стая и какви са всички онези шарени красоти, заобикалящи го отвсякъде.

Нека не забравяме, че благодарение на цветовете и формите децата успяват да развиват въображението си и своята креативност.

Това дава несъмнено отражение върху тяхното развитие и неслучайно всеки детски педиатър или психолог съветва още след раждането в детската стая да присъстват колкото се може по-цветни играчки, които са с различни форми и направени от различни материали.

Играчки за бебешка количка и креватче – какви модели ще откриете при нас

Почти невъзможна е задачата да ви опишем всеки един от моделите играчки за бебешка количка и креватче, които можете да си закупите от тази категория.

За да бъдем максимално полезни за всички онези потребители, превърнали се в родители, то ние им предлагаме да си отделят достатъчно време, което да посветят в разглеждани на предложенията ни.

Така всеки индивидуално ще реши от каква играчка се нуждае неговото мъниче, спрямо личните му разбирания за това как да изглежда детското легло или бебешката количка.

Разбира се, ако имате някакви неясности, свързани с функциите на предлаганите от нас артикули, то винаги можете да се възползвате от съветите на консултантите, които с радост ще ви съдействат, така че изборът ви да бъде изяснен за максимално кратко време.

Суровините, използвани при направата на всяка детска играчка, са внимателно подбрани, така че да подлежат на третиране и да не представляват абсолютно никаква потенциална заплаха, в случай че попаднат в устата на малкото човече.

Ние сме в състояние да ви гарантираме това. Що се отнася до начина на почистване, то производителите са отбелязали тази информация върху опаковката на артикула.

Подарете цветен и забавен свят на малкото си човече, на което тепърва му предстои да опознае света около себе си.