КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

46 резултата

Обичате ли да четете приказки на вашето мъниче? Няма как да не цените тези мигове на близост и да не им се наслаждавате. Предлагаме на вашето внимание пъзели с мотиви от различни приказки.

Така дори и когато не четете любимата си книжка, може отново да се потопите в историята, докато заедно подреждате отделните части.

Всички любими приказни под формата на интересни пъзели

Както вече сте забелязали децата наистина обичат приказните истории. По забавен и увлекателен начин те стават свидетели на интересни истории, вълнуващи приключения и поучителни истории.

Така малките могат наготово да получат мъдростта на народите, която е вплетена в различните приказки. Но какво ще кажете ако всичко това може да е при вас под формата на красив пъзел с част от най-интересната сцена от историята?

Изберете пъзел, който има различен брой части и отговаря напълно на възможностите на детето ви. Предлагаме ви модели с от 20 до 220 отделни елемента.

Започнете с малките комплекти. Така децата няма да се обезсърчат при евентуален неуспех. На всяка кутия има ясни указания за минималната възраст, за която се препоръчва всяка една играчка. Следвайте указанията и няма да сбъркате, за да няма и разочарование сред децата.

Подреждането на пъзели в важно за всички деца и сега ще ви разкажем защо. Възпроизвеждането на цялостна картина и сглобяването й от безброй малки части е трудно, но изгражда полезни навици и умения.

На първо място децата се учат на търпение. Това качество тепърва се развива у тях и затова е важно да ги насърчаваме, посредством правилните занимания да имат търпение и внимание към дейността, която извършват в момента.

Така, когато станат ученици ще имат добре изградени навици за работа и ясна идея какво се иска, за да се постигне успешния край на всяка една задача.

Играта с пъзели насърчава и развива и зрителната памет. Докато децата търсят точно определено парче те знаят как точно изглежда и в бъдеще може да сте сигурни, че ще имат добра зрителна памет, което отново може да им бъде от полза в училище.

Поръчайте от Malchugani на ниска цена

Всичко, което сме подбрали с нашия онлайн магазин може да бъде ваше на ниски цени. В същото време ви гарантираме отлично качество, зад което стоят имената а най-големите производители на стоки за деца и детски играчки.

Доставяме не само бързо в цялата страна. Очаквайте и ниска цена от само 2,90 лева, без значение населеното място на територията на България. Ако сте избрали играчки на стойност над 50 лева доставката до вашата врата ще бъде напълно безплатна.