КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

59 резултата

Имате малко дете, което иска да не само внимание, но и могат винаги да започнат нова игра? Няма как да не ви разкажем повече за всички пъзели с едри части, които сме подбрали в тази категория. Така ще може да направите своя избор не само лесно, но и на изключителни ниски цени.

Малките деца имат огромно желание не само за игри и забавления. Те имат нужда и от непрестанен надзор, защото всеки един предмет може да бъде потенциално опасен за тях.

Това поражда нуждата, специално за тях да бъдат създадени безопасни играчки, с които нито ще се наранят, нито има опасност да погълнат неволно.

Пъзели с едри части за любопитните мъници

Малките деца имат не само неизчерпаема енергия. Това се отнася и за нуждата им от внимание и любопитството. На тази крехка възраст те ежедневно научават много нови неща. Изберете подходящ пъзел, за да ангажирате вниманието им и в същото време да стимулирате по най-подходящия начин мозъкът им.

Поради спецификата на възрастта им се налага размерът на отделните елементи да е сравнително голям. В същото време отделните части са достатъчно здрави, за да няма опасност за здравето на детето, дори и по някакъв начин да успее да отхапе някое парче.

Като за начало може да разгледате и изберете от плочките ни с големи форми и животни, които се поставят на определените им места. Така дори без обяснения, децата интуитивно ще разберат какво трябва да направят, за да може всеки елемент да застане на правилното място.

Следват пъзели с едри части с 4 или 9 елемента. Те са сравнително лесни и няма да затруднят детето, до степен в която то може да се откаже от играта. Така ще поддържате интереса му и постепенно може да усложнявате трудността, като се стигне до моделите с голям брой отделни части.

Подреждането на пъзели е не само интересно. То развива и детския мозък, логическото мислене и паметта. Това винаги е в комбинация с атрактивна картинка, която децата ще искат да подредят.

Изберете ниските цени на Малчугани

Всяка една играчка, която сме подбрали за вашето дете в нашия онлайн магазин е на гарантирано ниска цена. Това в никакъв случай не означава, че се налага да правите компромис с качеството.

Всичко, което предлагаме тук е дело са водещи производители на играчки и стоки за деца. При нас може да се сдобиете с всичко това и то няма да ви струва много.

Доставяме до всяка една точка на България и цената за това е само 2,90 лева. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, доставката до вашата врата ще е за наша сметка.