КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

34 резултата

Децата имат огромна енергия и любопитство и това често ги кара да губят бързо интерес към определени дейности. Няма как да не сте установявали с разочарование колко лесно може да им омръзне всяка нова играчка. Инвестирали сте не малко и няма как да не искате не само да си струва, но и детето ви да се забавлява възможно най-дълго време.

В категорията интерактивни играчки в нашия онлайн магазин ще ви предложим огромен избор на качествени играчки, които гарантирано ще ангажират вниманието на децата за доста време.

Разгледайте всички интерактивни играчки

За да попадне тук, всяка една играчка трябва да отговаря на определени критерии. Не само това, но вие напълно справедливо може да очаквате тя да е качествена и на приемлива цена.

Предлагаме на вашето внимание не само подбрани интерактивни играчки, но и ви гарантираме, че ще бъдат приети повече от ентусиазирано от всяко едно дете. В основата на концепцията им е залегнала идеята за взаимодействие между играчката и детето.

При някои модели може да става въпрос за отгатване на предмети. Само натиснете копчето и играта може да започне. Играчката ще отгатне с лекота каква е тайната дума, а когато това не стане от първия път ще оцените забавните предположения.

Други модели могат да се похвалят с безброй приказки, които ще разкажат на детето. Така дори и да сте изморени или нямате желание, винаги ще има кой да ви отмени в тази почти задължителна част от детския живот.

И ако детето ви иска истински домашен любимец, то няма как да не ви улесним с едно малко коте, което изпълни тази мечта. То може не само да мяука и мърка, но и да търкаля малка топка. Играчката свиква с гласа на детето и ако то не му обръща внимание, ще започне да мяука.

Всяка една от играчките, които ви представяме тук гарантирано ще зарадва детето ви. Това може да реши по уникално лесен начин проблема ви ако се чудите какво да изберете да рожден ден, на който сте канени.

Поръчайте на атрактивни цени от Малчугани

Всяка една играчка, която ще намерите тук е не само на ниска цена, но ще ви бъде доставена и бързо. В зависимост от населеното място може да очаквате доставката да отнеме между 1 и 3 работни дни. Цената за това е само 2,90 лева, а при поръчки над 50 лева няма да платите абсолютно нищо за доставка.

Ако след като сте разгледали избраните стоки установите, че не отговарят на очакванията ви, няма проблем да ги върнете. Единственото условие е това да се случи в рамките на 30 дни, след като сте ги получили.