КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

902 резултата

Ако ви предстои да изпратите първокласник, то много вероятно да сте не само притеснени, но и да искате да изберете само най-хубавите неща, с които детето ви да пристъпи в класната стая.

Тук в категорията всичко за училище в нашия онлайн магазин предлагаме на вашето внимание огромен избор от наистина необходимото за успешния старт на вече порасналото ви дете.

Всичко за училището на едно място и на ниска цена

Пред вас и детето ви предстои настъпването на един напълно нов етап. На фона на безопасната и близка до семейна среда в детската градина, сега ще се наложи детето ви да се адаптира към напълно нови условия.

За да стане по-лесно това вие трябва внимателно да го запознаете с предстоящото и да му обясните в детайли какви точно ще се задълженията му като ученик. Но за да се чувства комфортно и добре е повече от задължително да му предоставите всички пособия, които са задължителна част от училищния живот.

Напълно заслужено се обръща най-голямо внимание на раницата. И причината за това е, че тя трябва да бъде не само здрава, но и функционална. Вътрешното разпределение е важно, за да може лесно и прегледно да бъдат прибрани тетрадките и учебниците и също толкова лесно извадени.

Наличието на малки отделения ще позволи да се съхраняват важни за детето предмети, които то може да иска да вземе със себе си. В повечето модели има и специално отделение за кутия за храна.

Няма как да пропуснем и избора на несесер и всички малки принадлежности, които ще са необходими. Линия, моливи, пастели, гума и какво ли още не трябва да е налично във всеки един момент.

Предлагаме и специални обучителни тетрадки. Така, ако искате да затвърдите знанията на детето, лесно може да изберете от тук.

И ако смятате, че една черна дъска в дома ви ще помогне на малкото ви съкровище да приеме промяната по-лесно, имаме дори и това. Не само, че ще му хареса да решава поставените задачи, но и може да очаквате скоро детето ви само да започне да пише по дъската.

Изберете качеството от Malchugani.com

Няма как да пренебрегнете качеството при избора на всичко за училище. Дори и да сте се сдобили с най-красивите изделия, ако са некачествени, няма да ви служат дълго. Всичко, което ви предлагаме в нашия онлайн магазин е не само качествено, но и на атрактивно ниска цена.

Доставяме избраните от вас стоки в цялата страна, а цената за това е само 2,90 лева. При поръчки над 50 лева доставката до посочен от вас адрес е напълно безплатна.