КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

221 резултата

Искате ли да намерите подходящи качествени игри за малки деца? Искате ли да имате огромен избор на качествени детски стоки, като цената има да е неочаквано ниска? Предлагаме на вашето внимание пъзели за най-малките. Те са лесни за подреждане, като в същото време успяват да ангажират вниманието.

Изберете пъзели за най-малките от дърво или картон

Грижите за малко дете са доста изморителни и това няма как да бъде по друг начин. На тази крехка възраст децата не могат да преценяват опасностите и се налага да се грижите доста зорко за тях.

За да си спестите една не малка част от грижите, може просто да изберете подходящите играчки, за които да имате увереността, че няма да навредят на здравето и живота на детето ви.

За да сте сигурни, че това е така те трябва не само да са здрави, но и изработени от подходящите и най-вече безвредни материали. Като такъв материал може категорично да посочим дървото. Именно заради това той се оказва толкова предпочитан за изработката на пъзели за най-малките.

Дървото има не само нужната здравина, за да издържи на многобройните игри. То е трудно да бъде отхапано и раздробено, което е често срещан проблем с малките деца.

Те опознават всичко най-често с помощта на устата си и ако се случи да погълнат голямо парче или просто от неподходящ материал, може да се стигне дори до болнично лечение.

Тук ще намерите пъзели, които ще заинтригуват децата и дори нещо повече. С тяхна помощ ще поставите основите на зрителната памет и още много полезни умения и знания.

Може спокойно да направите своя избор и да очаквате да получите всичко, което сте търсили. Като за начало, предвид, възрастта на децата може да сте сигурни, че степента на трудност ще е ниска.

Отделните парчета са не само големи, но и лесни за хващане. Това няма да е никакъв проблем за малките ръчички, които с радост ще започнат веднага да играят. Освен с подходящ размер, частите са лесни за разгадаване къде трябва да се поставят. Така детето ще оцени успеха си и няма да се откаже да подрежда.

Тези занимания са особено добри в комбинация с това да подобрите говорните умения. Докато подреждате е повече от желателно да говорите на детето и да го казвате имената на предметите или животните, които са изобразени.

Някои от моделите пъзели за най-малките имат дори собствена чанта или куфар, за да имате къде да приберете всичко, след като приключите с игрите.

Качествени играчки от Malchugani.com

Всяка една от представените играчки тук е с отличното качество, което може да ви гарантира дълъг живот и безопасна употреба. Цената на доставката в цялата страна е само 3,90 лева, а при поръчка над 50 лева е напълно безплатна.