КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

25 резултата

-10%

24,21 лв 26,90 лв
Добавяне в количката

Нима съществува по-голямо удоволствие от това родителите да наблюдаваме как децата ни са потопени в свой собствен свят, изразявайки чувства и емоции, благодарение на творческа дейност.

Тази категория е прекрасен избор за всички онези майки и бащи, които са на мнение, че стоенето пред телевизора с часове е вредно за децата.

За да удовлетворим предпочитанията на нашите малки и пораснали приятели, то ние прецизно селектирахме всевъзможни картини от мозайки, които вие да превърнете в завършен шедьовър и да се чувствате неземно щастливи от произведението на изкуството, направено от двете ви малки ръчички.

Ние сме в сътрудничество с едни от най-реномираните и доказали се производители и това ни дава пълното право да гарантираме за всеки от артикулите, намерил си място в тази категория.

Какви картини от мозайки ще откриете при нас

На първо място ще посочим, че ви предоставяме възможността да си закупите точно онзи артикул, който самите вие прецените, че най-много ще се хареса от малките ви съкровища, водени от техните желания, предпочитания и влечения.

Ако обаче не сте сигурни в избора си, то бихте могли да се посъветвате с тях самите или да отправите въпросите си към нашите консултанти. В състояние сме да ви консултираме безотказно, така че да сте сигурни във взетото решение и направената инвестиция.

Преди обаче да продължим напред, то не можем да пропуснем да споменем, че материалите, използвани за изработването на комплектите, са от изключително висок клас и отговарят на всички изисквания за безопасност.

Дори и да оставите детето си без надзор, то няма за какво да се страхувате, че даден компонент от комплекта би могъл да се окаже опасност за него.

Единственото ни предупреждение е творческите артикули да бъдат използвани от деца на подходяща възраст, отбелязана върху опаковъчните кутии.

Нашата философия е, че творчеството е онова, което прави децата щастливи и открива пред тях едни нови и непознати светове.

Водени от това наше разбиране, то ние им позволяваме да разгърнат на максимум цялата палитра от емоции, творчество, креативност, концентрация.

Благодарение на тези гениални и забавни комплекти с картини от мозайки малкият творец ще се почувства удовлетворен и щастлив при вида на крайния резултат.

Уверихте ли се, че съществуват далеч по-интересни и полезни дейности за малките ви наследници, освен това да гледат филмчета по телевизията или непрестанно да недоволстват как желаят целият им ден да бъде прекаран в увеселителния парк?

Предоставяме ви перфектната възможност да зарадвате своето собствено дете, както и това на ваши близки и приятели. Доверете ни се и заедно ще подарим усмивки по лицата на най-ценните хора в живота ви.