КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

179 резултата

Тази категория е същинско богатство за всички онези родители, които се стремят към това да подхранят творчеството у своите подрастващи момченца и момиченца.

Изложените пред вас комплекти за апликиране гарантират на малките човечета часове наред, които няма да бъдат прекарани пред телевизора, в посвещаване на някое от онези детски филмчета, от които невръстните не успяват да свалят поглед.

Ние от онлайн магазина за детски играчки Малчугани се придържаме към една изключително ценна философия, а именно, че творчеството е до толкова забавно, че на всяко дете трябва да му се предостави възможността да покаже пред своите родители как само създава шедьоври, които дълго време след това да наблюдавате върху вратата на хладилника или поставени в рамка на видно място.

Комплекти за апликиране – как спомагат за творческото развитие у децата

Според нашите мисли творчеството е онова, което прави децата щастливи и ние подкрепяме твърдението с пълна сила. Ако детето ви прекарва цялата част от времето си, играейки с някоя играчка или гледайки филмчета на таблета, то по този начин вие не позволявате у него да се открехне вратичката на креативността.

Смятаме, че това е един от значителните пропуски на съвременните родители и се стремим да го игнорираме изцяло, като ви предлагаме нечуван брой комплекти за апликиране, които не просто ще усмихнат малките ви съкровища, но и ще ги превърнат в истински творци.

Какво по-забавно от това часове наред да изрязват, сглобяват и оцветяват отделни елементи, рисувайки по този начин детските си фантазии.

Нима съществува по-голямо удоволствие за един родител да наблюдава как детето му е поело инициатива и действа в правилната посока, полагайки усилия и демонстрирайки сръчност и концентрация?!

Ако искате да зарадвате детето си или това на ваши близки и приятели, то смятаме, че подобен творчески комплект е страхотна възможност да сбъднете целта си.

В комплектите е включено всичко необходимо, така че малките творци да развихрят на максимум въображението си и да ви превърнат в свидетели на техните страст и хоби.

За да успокоим онази част от родителите, които се страхуват да предоставят тази възможност на децата си, обезпокоявани от факта, че материалите могат да навредят на здравето им, то ние им гарантираме, че съдържанието на всеки един от артикулите, на които ще попаднете в този сектор, е внимателно проверено и тествано, така че то отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност.

Тук ще откриете за всеки малък творец по нещичко, независимо от това какви са основните му влечения и дали вниманието му е по-скоро насочено към книгите, музиката, киното и прочие.

Помнете, че творчеството е индивидуалност, а знанията са творчество. Подарете усмивки, които не могат да се купят с пари!