КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

39 резултата

Всяка една майка е съгласна с твърдението, че бебешките книжки са „прозорец” на детето към света.

Благодарение на всички онези цветни, пъстри и забавни страници и картинки малкото ви съкровище се сблъсква с непознати за него светове и ситуации, които наблюдава с любопитни очички и не е способно да откъсне и поглед от тях.

Това, както и сами можете да се досетите, съвсем не е всичко, за което допринасят илюстрираните страници. Те успяват да развият до такава степен фантазията и въображението на малкото човече, че вие дори не можете да предположите колко е силно тяхното влияние.

Всяка поучителна поука, която се в крие в края на всяка книжка, несъмнено дава първите нравствени напътствия за живота, който очаква вашите малчугани.

Поради тази и още ред други причини ние сме се погрижили именно в тази категория да се сблъскате с нечуван брой бебешки книжки, които са в състояние да задоволят потребностите на всеки един родител, полагащ безгранично много усилия да задоволи любопитството на своето момченце или момиченце.

Какви бебешки книжки ще откриете в нашия онлайн магазин

Преди да се потопите в дълбините на колоритното разнообразие от предложения, то ние ще ви направим кратък списък с онова, на което ще попаднете в онлайн магазина ни Malchugani.com.

За да бъдем колкото се може по-полезни за родителския кръг, то ние сме изготвили списък, по който да се ръководите.

1. Книжки за баня

Това са едни от най-верните приятели за всяко малко съкровище през първите дни от живота му.

Мисълта, че докато мама и тати се грижат за неговия вечерен или сутрешен тоалет, а то през цялото това време ще се забавлява със страниците на мека и цветна книжка, успява да му създаде чувства на радост и възторг.

Играчките, както някой майки и бащи обичат да ги наричат, са напълно безопасни за здравето на мъниците ви и при направата им участват безвредни материали с изяснен произход и доказано качество.

2. Дървени книжки

Що се отнася до дървените модели, те несъмнено успяват да приковат малките любопитни очички право към себе си.

Ще станете свидетели на това как наследниците ви с нестихващ интерес наблюдават всяко едно действие и проучват внимателно формите и цветовете. Прекрасно е, нали?!

3. Меки книжки

Те са подходящи както за вашето дете, така и за подарък. Никога няма да сбъркате, ако решите да зарадвате някой малчуган с подобни бебешки книжки.

Меките и шумолящи на допир страници успяват мигом да приковат вниманието на малките палавници и те да ги държат в ръчички часове наред, докато нещо друго не се окаже по интересно за тях.

Избирайки да пазарувате от тази категория, то вие осигурявате най-доброто на детето си, спомагайки за това да развиете до безкраен предел неговото въображение и творческа мисъл.