КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

83 резултата

Искате ли да имат огромен избор от детски играчки и в същото време да не се налага да платите висока цена за това? Искате ли ви предложим само най-доброто от световните производители, за да сте сигурни че избирате наистина подходящите и безопасни играчки за най-скъпото ви?

Сега изборът ви е не само лесен, но и повече от разнообразен. Разгледайте всичко, което сме събрали за вас в категорията образователни пъзели, за да изберете това, което ще пасне най-добре на нуждите и предпочитанията на вашето дете.

Образователни пъзели дори и за най-малките

Няма как да не сте забелязали, че дори бебетата имат огромен ресурс и възможности да запаметяват и учат нови неща. Важно е да отчетем факта, че децата учат най-добре докато се забавляват, а това се случва по естествен начин докато играят.

Така вашата задача е максимално улеснена и всичко нужно може да изберете на ниска цена от тук. Пъзелите имат своето огромно място в детското развитие. Те помагат както за развитието на паметта, така и за концентрацията и търпението.

Това е основата, благодарение на която детето ще се справя успешно с поставените задачи в училище, а при тези модели дори ще научи много нови и полезни неща. Темите, които са представени са в различни направления.

По лесен и забавен начин децата ще се запознаят с азбуката, цифрите и основните аритметични действия. Няма как да пропуснем и това, че всички деца обичат животните. Именно за това има толкова много образователни пъзели с представителите на фауната.

Разкажете повече за различните професии, докато заедно подреждате красив пъзел, посветен на тази тема. Така децата ще научат повече за някои от най-разпространените работи по света.

И в същото време може да ги запознаете с континентите и да им покажете къде се намирате. Разгледайте и моделите посветени на човешкото тяло. По изключително лесен начин ще запознаете децата с устройството му, както и ще успеете да разкажете повече за най-важните органи.

Изберете на ниска цена от Malchugani

Тази специална селекция на качествени играчки може да бъде ваша на наистина ниски цени. Това далеч не е за сметка на качеството и може да сте уверени, че ще получите само най-доброто за детето ви.

Освен ниски цени може спокойно да очаквате и наистина бърза доставка. Нейната цена е само 2,90 лева, като няма никакво значение до кое населено място искате да я изпратим. Ако стойността на избраните от вас стоки е над 50 лева ние ще поемем транспортните разходи и може да очаквате пратката си с напълно безплатна доставка и то до вашата врата.