КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

2 резултата

Искате ли да намерите само най-добрите играчки за вашето дете? Искате ли те да са на ниска цена, но това в никакъв случай да не означава, че сте направили компромис с качеството? Може дори да очаквате и бърза доставка на изгодна цена.

Всичко това е възможно и трябва само да разгледате предложенията, които сме подбрали за вас в нашия онлайн магазин – Малчугани. Категорията, в която се намирате се казва пъзели с ангели и тук ще може да разглеждате огромен избор на модели, които да предложите на вашето дете.

Изберете пъзели с ангели

Подреждането на пъзели има не малко предимства и ползи за децата и ние подробно ще ви запознаем с тях. Това на първо място означава, че давате на децата не само забавление, но в същото време им помагате да развият и подобрят редица важни умения.

Играта, в която подреждате малки части и крайната ви цел да направите картината завършена е не само интересна. Тя е забавен и интересен начин да развиете зрителната памет на децата, която ще им бъде от полза в живота им като големи.

Няма как да не оцените и факта, че с този тип занимания ще се развие и така дефицитното чувство за търпение и концентрация. То е важно за децата, защото няма как да бъдат успешни в училище, ако не завършват започнатите задачи.

Всяка една малка част трябва да бъде поставена на точно определеното й място. В тази игра може да се включи не само едно дете. Така може да предложите групово занимание, ако сте с повече от едно дете или просто имате гости.

Избирайки от внимателно подбраните пъзели с ангели, може да сте сигурни, че те са дело само на водещи производители на детски играчки. Така няма да имате притеснения за това дали изборът ви е успешен и най-вече безопасен.

Няма как да пропуснете и още една подробност. Ако в някакъв момент пъзелът ви омръзне, винаги може да го залепите на подходяща основа. Така ще имате прекрасна картина, която може да използвате за декорация в детската стая.

Изберете качествени играчки на ниска цена от Malchugani.com

Няма как да не наблегнем на факта, че качеството е водещ критерий, по който подбираме всяка една играчка, която ви предлагаме в нашия онлайн магазин. Възрастта, което е посочена на всяка една кутия е внимателно проверена и гарантирано ще съвпадне с уменията и интересите на детето ви.

Доставката на избраните от вас стоки ще е не само бърза, но и на ниската жена от 2,90 лева до всяко едно населено място в страната. Ако сте избрали играчки за над 50 лева, ще ги получите до посочен от вас адрес с напълно безплатна доставка.