КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

4 резултата

Прави ни впечатление, че през последните няколко десетилетия родителите като, че ли все по-рядко подаряват приятни и наистина полезни преживявания на децата си, като това да ги заведат на куклен театър.

Имаме чувството, че забързаният начин на живот и поредицата от дни, осеяни с какви ли не ангажименти, не ни позволяват да се замислим трезво върху ситуацията и да анализираме живота си.

Сигурни сме, че ако спрем на едно място и сведем поглед в друга посока, то със сигурност ще прозрем много истини и неща, които по-рано сме оставяли в сянка.

Една от нашите основни цели е да пренасяме децата в непознати и нечувано увлекателни за тях светове, като им предлагаме играчки, допринасящи за всичко това.

В този ред на мисли ви предлагаме една от най-атрактивните и забавни категории в онлайн магазина на Malchugani, който със сигурност ще остави без дъх всички онези деца, които не прикриват любовта си към театъра и по-конкретно към куклите.

Когато обаче тези две неща биват съчетани в едно, то тогава се получава феноменален резултат, който по никакъв начин не бихме могли да пренебрегнем.

Магията на невероятните кукли за куклен театър

Изработката на всички тези произведения на изкуството, които така прецизно и с внимание са поместени в този сектор, наистина ще остави без дъх както възрастните, така и техните наследници.

Изпипани до съвършенство сладките животинчета са в готовност да отворят уста и да ви проговорят, да ви разкажат интересни истории и увлекателни случки.

Ние вярваме, че децата задължително трябва да вкусят както от традиционните игри на двора или пред блока, така и от всички изкуства, без значение дали става въпрос за театър, кино, рисуване и прочие.

Замислете се, че ако на едно дете не му бъде показан новия свят, то няма да има от къде да го познава и всъщност няма и да предполага за неговото съществуване.

Искаме да ви кажем, че родителите сме онези, които най-вече полагаме основните при развитието у детето и ние сме виновни за това как ще израстват малките ни наследници и към какво ще проявяват влечение.

Всички кукли за куклен театър подлежат на третиране в пералня машина и за направата им биват използвани специализирани суровини, които дори и да попаднат в устата на мъниците, то те категорично не са вредни за неговото здраве.

Надяваме се тази категория да успее да привлече както вашето внимание, така и това на скъпоценните ви човечета в живота. Предлагаме ви истински цветна градина от кукли за куклен театър, които са в готовност да оживеят в ръцете ви!