КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

7 резултата

Ако и вие като деца сте се забавлявали дълги часове с игри с топчета, може би искате да подарите на свой ред на мъничето си нещо подобно. Избрали сме само най-добрите модели писти с топчета и ви ги предлагаме на ниски цени.

Те са не само красиви и могат да предложат забавления безкрай. Изработени са от дърво и това има своите безспорни предимства, за които ще ви разкажем в детайли.

Весели игри с писти с топчета

Огромен избор на такъв тип играчки е първото, което ще ви направи впечатление. Те са не само изработени детайлно, но и от масивна дървесина. То е природен материал, който е доказано безвреден. Така няма да имате никакви притеснения за здравето на детето.

Боите, които са вложение за да се оцветят различните части са качествени и специално предвидени за детски изделия. Може да очаквате нулево отделяне на вредни вещества и химикали и така ще избегнете ненужните рискове.

Всяка една от предлаганите писти с топчета е лесна за сглобяване и няма да изпитате никакво затруднение с това действие. Децата гарантирано ще се забавляват още докато строят пистата. За по-малките това може да е предизвикателство и те ще са повече от горди от себе си, когато се справят успешно със задачата.

Веднъж сглобени всички части, играта може да започне. Така може да се насладите да пускате топчетата с различна сила и всеки път играта ще е различна. При някои модели има дори опцията да се правят състезания, което ще бъде оценено наистина подобаващо от децата.

Тук ще намерите и играчки с топчета, които ще накарат децата са развият не само фина си моторика, но и връзката между ръцете и очите. Разгледайте кутиите с дупка, топчета и малък чук. По този начин може да развиете уменията за работа с инструменти, което в дълготраен план да помогне за цялостните умения.

Ниски цени на топ марки с Малчугани

Всяка една играчки, която предлагаме на вашето внимание е дело на водеща марка в производството на стоки за деца. Така може спокойно да изберете и да се насладите на всички предимства, които може да ви даде всяка една наложила се марка.

Цените на които може да закупите всичко това са сред най-ниските, които ще срещнете на пазара. Така няма да се наложи да избирате и ако сте харесали няколко модела, просто може да се сдобиете с всички тях.

Помислили сме и за това бързо да се сдобиете с желаните играчки, защото знаем, че нито вие, нито детето ви искате да чакате дълго. Цената за доставка до всяка точка на страната е само 2,90 лева. А ако поръчката ви е над стойност над 50 лева вие ще я получите с напълно безплатна доставка до вашата врата.