КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

69 резултата

Няма как да не сте забелязали колко любопитни са децата. Без значение на каква възраст са, в тяхната природа е не само да задават въпроси, но и сами да опитват да намерят отговорите, които търсят.

Предлагаме на вашето внимание да разгледате всички играчки в нашия онлайн магазин, посветени на наука и експерименти. Те да подходящи за деца над 5 години. Причината за това е, че това е приблизително моментът в който децата могат да приемат новата информация по един аналитичен начин, който е невъзможен за малките.

Изберете от играчките с основна тема наука и експерименти

Ако се чудите какво точно може да означават тези две думи, когато става въпрос за деца, ще ви разкажем повече. За децата въпроси като какво има в Космоса и как са изглеждали динозаврите са напълно нормални. Сега с помощта на всички тези играчки ще им покажете именно това.

Изберете телескоп, за да наблюдавате заедно звездите. Може да разкажете повече за различните съзвездия, които се виждат от Земята. В същото време може лесно да ги запознаете с праисторическите животни. Накарайте детето да се почувства като истински учен и само да трябва да разкопае точната реплика на кост на древно животно.

Химията е не по-малко интересна и поради тази причина сме подбрали не малко игри с химични опити. Някои от тях имат за цел за запознаят децата с разнообразните химични процеси. При други чрез смесването на различни съставки може да получите така любимото за игра желе или светеща слуз.

Няма по-лесен и интересен начин да запознаете децата и с устройството на човешкото тяло. Специално създадени игри ще дадат цялата нужна информация и то по разбираем начин да за бъде разбрано от всички деца.

С помощта на тези интересни игри за наука и експерименти децата имат възможност да създадат и красиви кристали, като те ще растат всеки ден пред изумените им очи.

Огромен избор и отлично качество от Malchugani.com

Всяка една играчка, която ще срещнете в нашия магазин е с гарантирано отлично качество. Ние знаем, че за децата си вие искате само безопасни и безвредни игри. Затова с нашия онлайн магазин ви улесняваме и ви предлагаме само доказани марки с традиции в областта.

Не е нужно да се тревожите и за цената, която ще се наложи да платите. Тя е гарантирано ниска и смеем да кажем, че в това отношение може и да не намерите толкова добри цени.

Доставяме до всяко населено място в страната, като цената за това е само 2,90 лева, а при поръчка над 50 лева доставката е абсолютно безплатна.