КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

37 резултата

Искате ли на едно място да имате възможност да разгледате всички кукли, които може би вече би детето ви вече иска повече от всичко? Искате ли да ви предложим не само най-добрите модели кукли, но и цената и да бъде повече от ниска? Ако отговорите ви са „Да“, ви предлагаме да разгледате тази категория в нашия онлайн магазин Малчугани.

Изберете от най-красивите кукли

Децата могат да изберат новата си играчка само за секунди. И ако това вече се е случили, то няма смисъл да отлагате и повече от добра идея е да я купите по-скоро. Тук ви предлагаме не само огромен избор, но на кутиите ще срещнете имената на някои от най-добрите производители.

Изберете от Paola Reina, Djeko, Bailarinas, Santoro и още много. Така ще сте напълно спокойни, че сте направили добър избор. А детето ви ще е щастливо, защото ще има красивата кукла, за която е мечтало винаги.

Така най-красивите и детайли играчки ще са на разположение по всяко време, за да бъдат нахранени, облечени, разходени и дори приспани. Момиченцата не само обичат този тип ролеви игри, но и той по един безспорен начин ще развие в тях грижовност и доброта.

Ако не сте наясно, ще ви кажем, че с кукли може да се играе в продължение на наистина дълги години. И така повече от лесно може да осигурите толкова много забавления.

Само с изборът на една нова рокля или аксесоар интересът към тази играчка ще се зароди отново. Почти неизбежно е да имате както дрехи, така или принадлежности, а защо не и цяла къща.

Повечето от предлаганите тук модели са за деца над 3 години. Това не е случайно. В комплектите има не малко дребни части, които биха могли да бъдат неволно погълнати от деца под препоръчаната минимална възраст.

Имате и не малък избор, когато стане въпрос за размерът на тези играчки. Малките и компактните са повече от удачен вариант, ако желанието на детето е да ги носи навсякъде с него. За игра у дома без колебание може да изберете голяма кукла с размери над 30 сантиметра, която е идеална за гушкане и носене.

Отлична селекция от Malchugani.com

Всяка една играчка, попаднала с нашия онлайн магазин ви гарантира не само отлично качество. Предлагаме ви всичко на атрактивни цени, за да се насладите на изгодните си покупки и направите детето си истински щастливо.

Очаквайте всичко желано да бъде доставено до 3 работни дни и то на цена от само 2,90 лева. Ако поръчката ви е на стойност над 50 лева, доставката до вашата врата ще е напълно безплатна.