КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

11 резултата

Искате ли да знаете, че при избора на игри за вашето дете сте направили възможно най-добрия избор? Искате ли има място, на което да може лесно и на ниска цена да изберете всичко, което да дадете на мъничето си и да знаете, че то не само играе, но и учи нови и различни неща?

Няма как да не ви кажем, че всичко това е възможно в нашия онлайн магазин Малчугани. Тук ви чака отлична селекция, която да ви улесни в избора на детски игри и играчки, а в частност категорията е посветена на различни географски карти.

Защо да изберете пъзели с географски карти

Нека първо ви разкажем за същината на играта с пъзели. Те могат да имат различен брой части и това не е случайно. Ще намерите пъзели насочени дори за бебета, но като цяло началото може да се постави, когато детето стане на около 2 годинки.

Изберете му игра с малък брой отделни части и най-вече картинка, която да му е интересна. Така ще запалите искрата и може да сте сигурни, че детето няма да се откаже, докато не намери точното място на всяко едно парче.

Постепенното увеличаване на сложността е ключова, за да не се сблъскате с невъзможността пъзелът да бъде подреден. Така у децата се развиват не само зрителната памет и но логиката.

Те придобиват и надграждат умението да останат концентрирани, докато не завършват задачата си. Търпението е в основата на този процес и веднъж развито това умение при децата може да бъдете сигурни, че то ще им бъде от полза цял живот.

За да запознаете децата с планетата ни, може вече да сте им подарили глобус. Той може да бъде разглеждан дълго, но като цяло участието на децата е сведено до минимум.

С избора на пъзел с географски карти не само може да запознаете децата с различните континенти и държави. Те ще имат възможността сами да подредят картата и за търсят градове и държави, за да ги поставят на правилното място.

Така може да сте сигурни, че само след няколко игри, малчуганите ще имат по-добра представа за Земята. На картинките са указани и планините, моретата и океаните. Няма как да не се изкушите да разкажете интересни истории за различните географски забележителности.

Не само ниски цени, но и изгодна доставка от Malchugani.com

Направете своя избор, след което може да сте сигурни, че бързо и срещу цена на доставката само 2,90 лева за цялата страна, ще получите всичко желано. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, транспортните разходи ще са за наша сметка и то до вашата врата.