КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

73 резултата

Какво можем да ви кажем за тази категория?! Прелиствайки един по един артикулите, то самите вие можете да се убедите в нейната цветност, забавност и умението да завладее за броени секунди сърцата на малките човечета, които щастливо припкат около вас.

За да доставим радост у всеки един дом, където се чува детска врява, то ние внимателно и до прецизност селектирахме всевъзможни играчки с блестящи очи, които на свой ред възпламеняват точно този блясък в очичките на малчуганите.

Играчки с блестящи очи – каква е ролята им в живота на малките съкровища

Играчките са изключително подходящи както като изненада за вашето мъниче, така и с тях да зарадвате детето на ваши приятели, близки или родини. Що се отнася до безопасността на детски забавления, то ние имаме удоволствието да ви съобщим, че всяко едно от предложенията в този сектор е абсолютно безвредно за малките съкровища.

За направата на детските играчки с блестящи очи биват използвани редица суровини, преминали предварително през множество тестове, от които става ясно, че са с високо качество и напълно безвредни.

Много от майките често отправят въпроси към нас, свързани с поддръжката добрия вид на плюшените и меки до съвършенство приятели. За да не се налага всеки от вас поотделно да отправя подобни запитвания и да очаква отговор от наши служители, то ние ви уверяваме, че моделите могат съвсем спокойно да се изпират в перални машини.

За предпочитане е да ги третирате с програми, които са предназначени за деликатно пране и да използвате от специализирания бебешки прах, с който изпирате дрешките на мъничето си.

Играчките се превръщат в едни от най-желаните, поради простата причина, че блясъка в очичките на всички тези животински видове е онзи магнит, притеглящ и привличащ детските сърца право към себе си.

Веднъж сграбчило ги в прегръдките си, вашето съкровище трудно би могло да се радели с тях. Обикновено приятелите ни от тази категория се превръщат във верни другарчета на децата ви и то за наистина дълго време.

За нас е истинско удоволствие да наблюдаваме как децата се привързват изключително бързо към играчка, избрана от техните родители или от тях самите и как именно тази играчка не бива сполетяна от съдбата на множеството други, които държите у дома и не бива захвърляна след броени часове в една от онези кутии, служещи за сортиране на детските забавления.

Плюшените играчки, които ще откриете в нашия онлайн магазин са много повече от обикновени творения. Те са магически и успяват лесно да си намерят местенце в малките сърчица на искрено обичащите ви деца. Пожелаваме ви приятно пазаруване и куп положителни емоции, които да споделяте с мини наследниците си!