КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

15 резултата

-10%

12,51 лв 13,90 лв
Добавяне в количката

Слончета – безспорно те са едни от най-добрите приятели за всяко дете. Те са миловидни животни, чийто външен вид успява да привлече вниманието право към себе си. Големият хобот и ушите, които покриват по голямата част от главата на животното, са именно онова, което кара всяко дете да се влюби в тях, още щом ги зърне.

Ние от Malchugani сме на мнение, че децата задължително трябва да бъдат заобиколени от животни, ако искат родителите те да се чувстват спокойни през по-голямата част от времето.

Животинските видове, независимо дали става въпрос за слончета, кучета, крави, тигърчета и прочие, успяват да дарят всяко малко същество със спокойствието, от което се нуждае то.

Това важи с пълна сила за онези дечица, които разполагат със своя собствена стая и всяка вечер са принуждавани да прекарват времето си сами, легнали в своето легълце. Ако в този момент лишите детето си от приятели, а именно плюшени играчки, то вероятността да се почувства само, е много голяма.

Предлагаме ви да разгледате категорията и сами да прецените дали животните, които ще откриете тук, са подходящото забавление за малкото ви детенце.

Всъщност не съществува абсолютно никаква причина да се въздържите от покупка. Нашите играчки са наистина забавни и атрактивни и това, че категорията ни е изключително посещаема, говори много.

Защо да купим слончета на детето си

Моделите са наистина приказни, вълшебни, забавни и атрактивни. Те са толкова цветни и успяват да привлекат погледите на децата право към себе си. Всеки един артикул се отличава от останалите било то по дизайн, размер, цвят, материали, функции или цена.

Постарали сме се да селектираме максимално много представители от този животински вид, така че малките откривате да се чувстват наистина доволни и щастливи, когато дойде ред да изберат своята собствена играчка.

Що се отнася до безопасността на плюшените приятели, можем с две ръце да ви гарантираме за нея. При направата на слончетата са използвани абсолютно безвредни материали, които многократно са преминали през редица тестове.

Дори и да попаднат в устата на вашето дете, те не са в състояние да му навредят и в това можете да сте сигурни. Разбира се, съветваме родителите да поддържат играчките в чист вид, така че да не се превръщат в убежище на прахообразните частици. Това може да се случи като ги изпирате в пералня машина с бебешки препарат за пране или по указания от производителя начин.

Пожелаваме ви весело пазаруване и безброй усмивки, които да озаряват дома ви след появата на едно сладко и цветно слонче!