КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

109 резултата

Наясно сте с това, че всяка малка госпожица би се радвала да развие талант, заради който родителите й да се гордеят с нея. Обикновено тези мисли биват всячески насочени към творческа дейност, било то рисуване, бродиране, моделиране и прочие.

Най-малките и нежни създания в семействата приковават любопитни очички към всички онези комплекти с пайети, фолио и пясък, които им позволяват да създадат истински шедьоври и с помощта на прекрасните инструкции, отбелязани върху опаковъчната кутия, те след броени минути извайват истинско произведение на изкуството, което оставя без думи родителите.

Какво може да ви подтикне да инвестирате в комплекти с пайети, фолио и пясък

Истината е, че нашият онлайн магазин предоставя изключително богат избор на потребителя, тъй като сме отделил и заслужено внимание на какви ли не играчки и забавления, като създадохме за тях отделна категория и така внимателно и прецизно ги селектирахме, че най-малките ни чаровни клиентки не могат да им устоят.

Наред с всичко това ви ги предлагаме на изключително достъпни цени, така че родителите да инвестират смело и при това без задръжки.

За да бъде удоволствието пълно, то ние ви предлагаме толкова интересни и забавни комплекти и вие съвсем спокойно можете да ги закупите като подарък за специален повод, било то за вашето пораснало съкровище или детето на близки приятели или роднини.

Всички предложения се различават едно от друго но това, което ги обединява, е именно способността им да предизвикват безгранична струяща креативност у вашите принцеси и да ги подтикват към това да бъдат още по-смели, сръчни и концентрирани.

Смятаме, че това са едни от основните фактори за развитието на талант у малките и правим всичко възможно да го подкрепяме с пълна сила.

Някой от вас вероятно ще си зададат въпроса, свързан с цената на нашите предложения.

За да задоволим колкото се може повече търсения, то ние решихме в категорията да поместим наистина преливащо разнообразие, което да варира осезаемо.

Ще откриете съвсем достъпни модели, предлагащи се на цени от 15-20 лева, така и по-скъпи предложения, които варират между 25 и 45 лева.

Ако все пак имате въпроси, чиито отговори са непонятни за вас, то можете да се свържете със служител от онлайн магазина ни, който с радост да отговори на всичките ви запитвания, така че съвсем скоро да породите сълзи от щастие в очите на малкото си момиченце и да му позволите да твори на воля.

Можем да гарантираме, че материалите, използвани за изработката на тези комплекти с пайети, фолио и пясък не са опасни за здравето на децата ви!