КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

14 резултата

Искате ли да подарите една по-различна играчка, която да се хареса от деца на различна възраст? Искате ли да развиете не само зрителната памет, но и фината моторика, концентрацията и търпението на вашия наследник?

Всичко това е лесно, както никога до сега. Предлагаме на вашето внимание категорията с 3D пъзели. Тук имаме наистина огромен брой различни модели, които освен с отличното си качество ще ви очароват и с ниската си цена.

Изберете 3D пъзели от нашия онлайн магазин

Ако детето ви обича да подрежда традиционните пъзели, ще ви уверим, че ще се влюби в различните варианти на всички предлагани 3D пъзели. Отново се налага да се следва логическата връзка, която да направи от купчината части едно цяло.

Но в случая, вместо красива картина ще получите в повечето случаи интересна структура или изцяло нова играчка, с която може мъниците да се забавляват, след като сглобят.

Идеята за този тип занимания далеч не е нова. И преди десетилетия е имало подобни играчки, като може би основната разлика е била е липсата на разнообразие. Сега няма да изпитате проблем с това какво да изберете и дори може да се колебаете с кое точно да започнете.

За да сте напълно наясно с това какво може да очаквате тук, ще ви разкажем повече. С оглед на това, че децата имат различни умения в различните възрасти, ви предлагаме 3D пъзели с различна трудност.

Така може спокойно да изберете такава играчка за дете от 5 години нагоре. Веднъж усвоили основния принцип на работа спокойно може да изберете не само по-сложни модели, но и да оставите децата да работят сами.

В тази категория ще намерите различни метални колички, които децата ще използват дори и след сглобяването. И винаги може да се разглобят отново или просто да се направи малка промяна, която да промени изцяло облика на возилото.

Предлагаме ви и различни видове скулптури, които са изработени от картон. Леки и приятни за асемблиране, а след като са готови могат дори да бъдат боядисани и поставени като украса в детската стая.

Разгледайте и поръчайте изгодно от Malchugani.com

Всичко, което може да харесате в нашия онлайн магазин може да бъде ваше на наистина ниска цена. Това далеч не е всичко. Всяка една играчка или стока за деца ще бъде доставена до вас не само бързо, но и с цена на доставката от само 2,90 лева за всички населени места в страната.

Ако стойността на поръчката ви надвишава 50 лева, транспортните разходи ще са за наша сметка. И не забравяйте, че имате цели 30 дни, в който може да размислите и ако решите да върнете избраните от вас стоки.