КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

10 резултата

Искате ли да ви предложим всичко, за което сте си мечтали да намерите в един онлайн магазин за детски играчки? Искате ли те да са не само качествени, но и да са ваши на ниска цена? Искате ли да ги получите бързо, но и цената за доставка да е ниска, без значение в кое населеното място се намирате?

Ще ви кажем, че можем да отговорим на всяко ваше желание. Не само това, но и да ви гарантираме, че ще получите точно, това което търсите. Няма как да не сте подарявали различни играчки и ако до този момент сте пренебрегвали подреждането на пъзели, ви предлагаме да разгледате отличната селекция, която сме направили за вас и вашето дете.

Качествени и красиви пъзели с влакове

Подреждането на пъзелите няма как да бъде описано, освен спокойно занимание, което ви дава мигове на забавление, които може да споделите с най-близките си. За децата това може да бъде полезно поради няколко причини.

По този начин те ще се научат на търпение и спокойствие, което да има позволи да намерят мястото на всяко едно парче. Ще се радвате да разберете, че зрителната памет на децата ще бъде развита по един неусетен начин. Това ще им бъде от огромна полза в редица други занимания, и разбира се в училище.

Всички модели, които сме подбрали тук са излезли от фабриките на водещи производители. Така няма да се притеснявате за това дали са спазени всички така важни изисквания за безопасност на вложените материали.

Пъзелите с влакове ще бъдат подобаващо оценени от всички деца, но няма как да не отбележим, че може би момченцата ще им се зарадват повече. Ако вече имате не малко влакчета, релси или направо цели комплекти, децата сигурно не само ги харесват, но и искат да научат повече за тях.

Така с една интересна картина с влакове може да плените въображението им и едновременно с това да има дадете занимание, което да ги ангажира за няколко часа, които ще сте сигурни, че са прекали пълноценно.

Изберете ниските цени и отличното качество от Malchugani

Вече ви казахме, но искаме да сте сигурни, че всяка една игра или играчка, която ще намерите тук е с повече от високо качество. Няма да се наложи дори да платите прекалено висока цена, нещо, което също можем да ви обещаем.

Каквото и да изберете, може да очаквате не само бърза доставка, но и тя да бъде с ниска цена – само 2,90 лева в цяла България. Ако избраните стоки са на стойност над 50 лева, ще ги получите до вашата врата с напълно безплатна доставка.