КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

7 резултата

На мнение сме, че малките крави са едни от най-предпочитаните играчки от децата, поради простата причина, че те са миловидни, безобидни и идеални за гушкане.

Освен това смятаме, че именно тези животни много често са част от телевизионните реклами, което може би също допринася за любовта на децата към кравичките. За да можем да сбъдваме колкото се може повече детски желания, ние създадохме настоящата категория.

Надяваме се вашите Малчугани да се почувстват наистина специални, когато им разтворите вратите на категорията и пред полезрението им се открие една перфектно подредена селекция, в която сме поместили десетки животни, в готовност да впечатлят малките човечета в живота ви.

Играчките, които ще откриете при нас, са наистина едни от най-предпочитаните, поради факта, че те отговарят на всички изисквания за качество и безопасност.

Гарантираме ви, че при направата на меките и цветни плюшени изкушения биват включени суровини, които дори и да попаднат в устата на мъниците, те по никакъв начин няма да застрашат техния живот.

Малките приятели на сладките ви наследници могат да се почистват толкова често, колкото самите вие пожелаете. Напълно подходящо е изпирането в пералня машина, стига да използвате от препарата, с който изпирате дрехите на детето си.

Какви крави ще откриете при нас

Някои от сладките плюшени играчки са идеални за гушкане и с тях детето ви ще се чувства в безопасност. Дори много от майките споделят с нас, че след покупката на избраната от тях играчка малкото човече престава да изпитва страх от тъмното и бързо свиква с мисълта, че ще бъде оставяно само в стаята си.

Определяме това като наистина добро постижение и се гордеем, че сме успели да свършим половината от целта ни.

Истината е, че когато отворихме вратите на онлайн магазина, в главите ни намираше място единствено мисълта как да създадем истинска наслада за най-малките си приятели, без да е нужно техните родители да инвестират кой знае каква сума.

Днес се гордеем с постиженията си, тъй като подаряваме безброй детски мечти, усмивки и щастливи мигове.

Ако сте попаднали в тази категория, но изпитвате затруднение в избора си, то помнете, че можете да се възползвате от мнението и насоките на любезните ни консултанти.

Те са в готовност да откликнат на всички запитвания, така че в най-скоро време казусът ви да остане в миналото.

Надяваме се всички цветни и атрактивни крави, които сме подбрали за малките ви съкровища, да успеят да внесат истинско забавление в дома ви!