КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

135 резултата

Няма как да не сте се чудили какво да предложите на детето и по възможност то да прикове вниманието му за повече време. Това разбира се е приложимо за малко по-големите деца, на възраст над 4-5 години.

Ако и вашето дете е достигнало тази възраст, то може би вече сте поставили основата за подреждане на пъзели. В началото се започва с малки модели, съдържащи едва няколко части. Постепенното надграждане на уменията са ви довели до момента в който смело може да поставите пъзел с над 100 части и да сте уверени, че детето ви ще се справи.

Разгледайте всички художествени творби

В тази категория ще намерите художествени творби под формата на пъзели за деца. Така по лесен начин ще запознаете малките деца с някои от най-значимите произведения на известни художници.

Ползите от реденето на пъзели са безспорни, но все пак ще ви обърнем внимание отново на тях. Още от най-ранна детска възраст детето има огромни способности за запаметяване, които е повече от задължително да тренирате и развивате.

В началото пъзелите са едва от 4 или 9 елемента. По този начин децата интуитивно разбират какво се иска от тях и успяват сравнително лесно да изпълнят задачата. Така мозъкът им се научава да следи развитието на подреждането, да търси липсващите части и въз основа на примерна картина да успее да намери липсващото парче измежду многото други.

Така вниманието към детайла и разбира се търпението добиват нови измерения, които сте считали за непостижими, особено ако става въпрос за вашето дете.

Но нека се върнем на основаната тема при избраните в тази категория продукти. Тук ще срещнете красиви и детайлни изображения, чиято сложност ще е предизвикателство, но именно в това е чарът на големите пъзели.

Когато детето подреди някой от пъзелите с художествени творби, няма как да не забележите, че то е гордо от себе си и това може да е добрата причина да изберете ново предизвикателство за него. Уверение сме, че с изборът, който ви даваме тук, това няма да ви затрудни.

Изберете на ниска цена от нашия онлайн магазин Малчугани

Всяка една играчка или изделия за деца, което ви предлагаме е на гарантирано ниска цена. Така може да не ограничавате изборът си само до един продукт. Цената за доставка в цялата страна е само 2,90 лева до всяко населено място на територията на България.

Ако изберете стоки на обща стойност над 50 лева ние ще поемем транспортните разходи до вашата врата. Изберете не само качествените играчки за вашето дете. При нас ще получите всичко желано наистина бързо и на атрактивни цени.