КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

111 резултата

Често се случва ние родителите непрестанно да си задаваме един и същи въпрос, свързан с това как да помогнем на малкото си съкровище, било то при появата на първите зъбки или нещо друго, свързано с неговото израстване и развитие.

За наше голямо улеснение и успокоение , в съвременния свят, в който живеем, се предлагат куп решения, от които бихме могли да се възползваме и то незабавно.

В тази категория сме подбрали и внимателно сме селектирали нестихващ брой гризалки и дрънкалки, които да бъдат под ръка на малкото човече тогава, когато се нуждае от забавление или успокоение, докато първото зъбче е на път да се появи.

Суровините, използвани при изработката на всяко от предложенията, са гарантирано безопасни и многократно са преминали през всички възможни тестове. Можете да бъдете абсолютно спокойни, че поставяйки ги в устата малките съкровища няма да си навредят по никакъв начин.

Гризалки и дрънкалки – как да помогнете на бебето при първите му зъбки

За да съдействате при пробиването на първото зъбче и да превърнете този процес в колкото се може по-безболезнен, то задължително трябва да се погрижите за бебешка гризалка, която играе ролята на болкоуспокояващо при малките деца.

В този ред на мисли няма как да не ви припомни, че тук, в този сектор ще останете наистина изненадани от многообразието, което сме подготвил, специално за този период от развитието на малкото съкровище.

Почесвайки венците си, с помощта на предмета, то малкото момченце или момиченце ще ги успокои до такава степен, че скоро отново ще бъде в състояние да ви се усмихне с най-искрената усмивка, на която е способно.

Формите и моделите са различни, така че можете да избирате смело и без каквито и да било задръжки. Те биват изработвани така, че максимално удобно да прилягат в детската ръчичка и държейки ги детето да не изпитва никакво затруднение или дискомфорт.

Що се отнася до дрънкалките, те винаги са представлявали едни от най-забавните играчки за малките юначета. Чувайки звука, идващ от тях, детето мигновено изпада в еуфория, която успява да накара родителите и него самото да се чувстват щастливи и спокойни.

Дори не сте в състояние да предположите как една играчка би могла да въздейства върху въображението и емоционалното състояние на едно малко човече, бъдете уверени, че тя ще се превърне в негов спътник в игрите и накъдето и да се обърне детето ви ще протяга ръчички към нея да я вземе.

Осигурете му разнообразни, светли и забавни гризалки и дрънкалки, благодарение на които да преоткрива света пред себе си с усмивка!