КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

6 резултата

Всеки един родител, преминал вече през първите месеци от отглеждането на едно дете, е в състояние да заяви, че използването на шезлонги е, меко казано, улеснение за мама и забавление за бебе.

Тази придобивка е изключително важна за малкото човече, появило се отскоро в живота ви, тъй като тя му позволява да надникне с любопитните си очички в света на големите и да изучи всеки един детайл от заобикалящия го свят.

Разбира се, това съвсем не е единствена предпоставка, заради която си заслужава да инвестирате парите си в покупката на шезлонг.

Предимствата му са доста разнообразни и ние ще се опитаме да фокусираме поглед върху всяко от тях, така че потребителите да съумеят да направят възможно най-правилния избор.

Шезлонги – какви са предимствата и какво да очакваме

Както споменахме и малко по-готе, предимствата са наистина разнообразни, като в това число е свободата на бебето да изучава всичко, което го заобикаля, без да е необходимо през цялото време да го придържате на ръце, което всъщност е един от основните проблеми за родителите.

Така никой не успява да свърши нищо полезно, било то домакинска работа или чисто и просто да отдъхне, събирайки сили за новите преживявания, които са неразделна част от отглеждането на едно дете.

Друг важен принос е възможността малкото ви отрече да поспи спокойно, било то между храненията или следобедния сън.

На ваше разположение са обезопасяващите колани, които няма да позволят малкото съкровище да се нарани, независимо от това колко активно е то.

Разполагате с музикален панел, чрез който да избирате какви звуци да чува детето, докато се пренася в страната на сънищата.

Някой от предложенията, които така прецизно сме селектирали в категорията, предлагат още куп екстри, както обичат родителите да ги наричат. Детето може да бъде разнообразявано чрез играчките, които да висят над главичката му.

Отделно от това вие можете да го стимулирате като непрестанно протяга ръчички да хване някоя от тях.

Нямате представа какво задоволство изпитват малките деца, когато се доберат до жертвата си и обикновено започват да я стискат, слагат в устата или просто да я захвърлят нехайно на пода.

Всичко това е крайно важно за развитието на малкото отроче и с покупката на шезлонг, то вие ще му осигурите всичко онова, от което то се нуждае, за да расте здраво и щастливо, настанено с неописуем комфорт.

Моделите, които са на вашето внимание, отговарят на най-високите изисквания за качество и безопасност, така че ви обещаваме, че няма за какво да се тревожите.

Предлагаме ви цветна палитра от всевъзможни шезлонги, с които да породите усмивки върху невинните лица на своите деца.