КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

89 резултата

43,30 лв
Добавяне в количката

Искате ли да изберете играчки за вашето дете, които да са на ниска цена? Искате ли това да не е за сметка на качеството? Няма как да не ви запознаем в детайли с категорията кухни и магазини в нашия онлайн магазин Малчугани.

Играчките от тази категория са подходящи за деца над 1,5 години и могат не само да им дадат забавни моменти, но и да научат нови и полезни неща.

Огромен избор на кухни и магазини на ниски цени

Няма как да не сте забелязали от колко много и различни модели може да изберете, ако имате нужда да закупите кухни и магазини. В конкретния случай играчките са изработени от дърво.

Така ще дадете на детето си не само красива и качествена играчка, но тя ще бъде и напълно безвредна за здравето му. Напълно оправдано може да очаквате не само липсата на вредни вещества, но и рискът те да бъдат освободени във въздуха.

Всяка една част е оцветена със също толкова безвредни бои. Това не е за сметка на тяхната дълготрайност. Няма да бъде нескромно да кажем, че играчките ще останат с все така живи и ярки цветове, както в деня, в който сте ги издавили от кутията.

И ако се чудите какво представляват детските кухни и магазини, сега ще ви разкажем. Те са умален модел на това, което децата ще видят в истинския живот. Така ще могат само да заемат място зад щанда и не само да продават наличните стоки, но и да се научат лесно и бързо да смятат, докато връщат ресто на клиентите си.

Тук има им допълнително комплекти с различни продукти. Без значение дали са плодове, зеленчуци, месо и мляко. Бъдете напълно спокойни, че щандът на вашето дете ще е винаги добре зареден и играта може да продължи. За да е напълно истинско всичко, ви предлагаме да разгледате и пазарските колички.

Така може, точно както в истинския магазин да поставите продуктите. И ако децата вече са напазарували, може дори да наготвят. Подарете им кухня с всичко нужно, за да направят вкусна вечеря или свежа закуска за тях и техните другари в игрите.

В комплектите получавате не само кухненското оборудване. В тях влизат и всички прибори, чинии, тенджери и наистина всичко, което има в една истинска кухня.

Изберете на ниска цена от Malchugani.com

Всичко, което сме подбрали за вас и вашето дете е на ниски цени, които сме уверени, че трудно ще намерите на друго място. Доставката на всичко желано е само за 2,90 лева за всички населени места в България. И ако сте избрали играчки за над 50 лева, то може да очаквате ние да поемем стойността на транспортните разходи.