КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

24 резултата

Няма как да не сте се чудили какво забавление да предложите на детето си? Търсите ли класическа игра, която не омръзва лесно и може да даде редица предизвикателства, с които наследникът ви трябва да се справи? Искате ли не само да научите за всички ползи от подреждането на пъзели, но и да ви предложим най-добрите пъзели-панорами?

Можем лесно да отговорим на всички ваши очаквания и от вас се иска само да разгледате специалната ни категория, която е подбрала всичко, което търсите.

Пъзели-панорами за малки и големи

Няма как да не сте смятали, че подобни занимания са само за възрастните. Това категорично не е така. Ако децата са се научили от малки на основните принципи и начини за подреждане на картината, те няма да имат проблем да се справят дори и с хиляди отделни части.

Всеки един пъзел, който ще намерите тук е не само красив, но и представлява ефектна панорама. Така може да се насладите на гледката и то в пълния й мащаб. Налага се да отбележим, че моделите, които ще срещнете тук са със сравнително голям брой отделни части.

Най-малкият пъзел съдържа 600 елемента и за да е подходящ за вашето дете, то трябва да е поне на 6-7 години. Има и изключения, но е добре да следвате препоръките, за да няма разочаровани.

И ако смятате, че да се подреждат пъзели е просто занимание, което уплътнява времето ви, ще ви кажем, че грешите. По този начин може да очаквате у децата да се развие не само чувството за концентрация и търпение.

Зрителната памет ще бъде развита и тренирана, за да може когато децата са вече ученици лесно да се справят с предизвикателствата в училище. Моделите, които сме подбрали тук са еднакво подходящи както за момчета, така и за момичета.

Всички ще оценят подобаващо красотата на всеки един от подбраните пъзели-панорами. Тук ще намерите гледки от различни градове и техните най-големи забележителности, но и може да изберете от пасторалната идилия на природните картини.

Отличен избор на ниски цени от Malchugani.com

Всяка една игра или играчка, която сме подбрали за вас и вашето дете е дело на водещите производители. Така няма да се съмнявате в качеството им и дали те са безопасни за детето ви.

Очаквайте не само бърза доставка, но и тя да бъде на ниска цена – само 2,90 лева за всички населени места в страната. И ако сте избрали за над 50 лева може да сте уверени, че ще получите пратката си до вашата врата с напълно безплатна доставка.