КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

14 резултата

Ако искате детето ви съвсем скоро да тича неуморно и щастливо покрай вас, то отговорност на родителя е да му съдейства, така че да се почувства по-сигурно и да знае, че във всеки един момент има на кого да разчита.

Нека не забравяме, че малките човечета преминават през различни етапи и то през изключително кратки интервали и човекът, който трябва да им вдъхне кураж и увереност, сте именно вие.

Не отричаме, че много от родителите избягват намесата на проходилки, когато става дума за отглеждането на дете, поради техни лични разбирания и приемания.

Друг е въпросът обаче, че именно намесата на подобен вид играчка успява да подпомогне изключително много направата на първите самостоятелни стъпки, на които да се превърнете в свидетел. Замислете се сега трезво върху ситуацията, без да е нужно да отговаряте каквото и да било.

Когато нещо ви бъде показано веднъж или два пъти и в допълнение към това ви се предостави реалната възможност да го повторите, чувствайки се наистина сигурни, то у вас няма да тегне страх и безпокойство, поради простата причина, че не усещате заплаха.

Същото е с проходилките. Производителите не престават да ги произвеждат, както и родителите не се отказват да ги купуват, тъй като са се убедили в тяхното положително действие.

За разлика от миналото, когато са се произвеждали далеч по-скучни и семпли модели, то днес пазарът е залят с изключително цветни, функционални и многообразни решения, които несъмнено ще привлекат малките любопитни очички право към себе си.

Защо децата имат нужда от проходилки

Както споменахме и по-горе в текста, децата изпитват потребност от присъствието на проходилки, тъй като стъпвайки в нея или зад нея, в зависимост от това какъв е моделът, те автоматично я асоциират с помощта, която до преди това им била оказвана от мама или тати.

Така след кратко време придобиват все повече увереност, достигайки до местата, които преди това са били недостъпни от тях самите. Скоро след това се научават сами да координират движенията си и не след дълго престават да имат нужда от нея и започват самостоятелно да крачат.

Всеки от моделите, на които ще попаднете в онлайн магазина ни, са изключително лесни за монтиране и демонтиране.

Те са стабилни и не съществува абсолютно никаква опасност детето ви да се подхлъзне или да се нарани, докато използва своя нов помощник при преоткриването на света.

Избирайки да закупите някое от нашите цветни и забавни модели, то вие осигурявате на малкото човече онова, от което се нуждае, така че скоро у дома да си имате щастливи бягащи крачета!