КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

22 резултата

Едва ли съществува малко дете, което да не е държало в скута си някое пухкаво зайче с миловидни очички?! Истината е, че тези животинки са в състояние да предизвикат вълна от милосърдие у всяко дете, без значение от неговата възраст.

За да ви подарим щастие такова, каквото децата ви не са изпитвали до този момент, то ние създадохме цяла една категория, в която поместихме изключително цветни, забавни и атрактивни представители от семейство зайчета.

Вярваме, че колоритният ни каталог ще се превърне в любимо място за пазаруване на всеки малчуган и тук сред множеството животинки родителите ще успеят да открият точно онова, което най-много би зарадвало тяхното собствено дете.

Моделите са, меко казано, впечатляващи, заради това, че всеки един от артикулите поражда силно чувство у децата и те мигновено се привързват към него. Убедени сме, че веднъж попаднало в прегръдките на детето ви, тези зайчета ще се превърнат в негов верен приятел и то никога не ще поиска да се раздели с получения подарък.

Цветна вълна от зайчета, носеща настроение и предизвикваща усмивки

Гордеем се с това, че през годините сме успели до такава степен да опознаем клиентите си, така че днес да можем да откликнем подобаващо на техните търсения, предлагайки им точно онова, от което се нуждаят в дадения момент.

За да сбъдваме вашите желания с лекота, то ние внимателно и до прецизност подбираме своите предложения, така че всички вие – възрастни и деца – да се чувствате доволни и щастливи, че сте попаднали при нас.

Освен всичко останало, което сме в състояние да ви предложим, то ние също толкова внимателно и отговорно сме проучили всяка една от суровините, използвана при направата на детските забавления.

Те са напълно безвредни за малките ви човечета и дори да попаднат в устата на отрочетата ви, няма за какво да се тревожите, че нещо може да им навреди.

Играчките позволяват да се грижите подобаващо за хигиената им, като периодично ги изпирате в перална машина на програма за деликатно пране, използвайки подходящ бебешки перилен препарат.

Ако искате да предизвикате усмивки върху лицата на любимите си наследници, то значи е настъпил моментът, в който внимателно да разгледате предложенията от този сектор.

Позволите на малките откриватели сами да направят избора си и така ще изпитат двойно по-голяма наслада. Играчките достигат до потребителя на изключително достъпни и приемливи цени и именно това ги превържа в още по-желани и търсени.

Надяваме се искрено този каталог от предложения да успее да зарадва малкото ви съкровище по начин, за който мечтаете!