КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

17 резултата

Искате ли да закупите най-удобната, маневрена, лека, лесна за управление количка, в която да разхождате своето малко съкровище и да му показвате с наслада света, който го заобикаля?!

Понякога тази отговорна задача успява да затрудни изключително много родителите и те изпадат в паника при мисълта, че не откриват онова, което търсят.

За да не ви затрудняваме до такава степен и да превърнем тази покупка в радост и забавление, то ние създадохме цяла една категория, в която поместихме всевъзможни модели колички за бебе, които със сигурност ще задоволят нуждите на потребителите.

Какви колички за бебе ще откриете в тази категория

Ще попаднете на наистина цветно и почти неизчерпаемо разнообразие от какви ли не модели бебешки колички, които са дело на едни от най-предпочитаните марки в световен мащаб.

Дизайните са крайно примамливи, а цветовете са в готовност да ви оставят без дъх. Почти сме сигурни, че не съществува опасност да останете разочаровани и да преминете към повторно търсене на друго място.

Съвременният, елегантен и удобен дизайн е в плюс за всяка майка. В колекцията ще попаднете на предложения, подходящи за жени с по-нисък ръст, както и такива, които лесно могат да бъдат управлявани от по-високи дами.

Някой от моделите колички за бебе позволяват трансформираща се лятна седалка в кош за новородено, което абсолютно улеснява родителите и не е нужно да мислите за специално място, където да съхранявате всички отделни части от тази така важна придобивка за бебето.

Гарантираме, че моделите, на които сме се доверили и които представяме на вниманието на потребителите, отговарят на всички високи изисквания за качество и безопасност.

Не съществува дори и частица съмнение, че в процес на експлоатация ще бъде повредена, поради грешка на производителя.

Количките, които ще откриете при нас, са оборудвани с всички нужни за комфорта на малкото човече аксесоари, като сенник, дъждобран, мека седалка, чанта за съхранение на детските принадлежности и прочие.

При интерес, наш служител е в готовност да отговори на всичките ви запитвания и да ви съдейства при извършване на избор, така че инвестицията ви изцяло да оправдае очакванията сега и в бъдеще.

Тапицираната част от нашите колички позволяват лесно да ги поддържате чисти и в изряден вид. Някой от тях дори могат да се изпират в пералня машина, докато при други е по-добре да бъдат почистени от специална фирма, занимаваща се с това.

В нашия онлайн магазин Malchugani.com ще откриете всичко за вашите малки съкровища, така че те да се чувстват щастливи и обгрижвани.

Не забравяйте, че количката е една от най-важните покупки както за самото дете, така и за неговата мама. Отделете достатъчно време и внимание, така че накрая да се почувствате удовлетворени от избора си.