КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Подреди по:

385 резултата

17,90 лв
Добавяне в количката

Ако искате да обясните на детето си какво значи да има до себе си истински приятел, то купете му плюшена играчка.

Някои от майките и бащите са на мнение, че тези меки и приятни на допир красавци биха се оказали опасни за здравето на малките им съкровища, поради простата причина, че умеят да събират прахообразни частици.

Истината е, че такава опасност в никакъв случай не съществува, ако знаете как да поддържате играчките на децата си, било то плюшени, гумени, пластмасови или дървени играчки.

Ние от детски магазин Малчугани вярваме, че всеки трезвомислещ родител е в състояние сам да достигне до извода кое е опасно и кое не за малчуганите.

За да осигурите на наследниците си оптимално безопасна среда на живот, то съветът, който можем да ви дадем, е да почиствате периодично неговите забавни плюшени играчки, така че в тях да не се събира никакво количество прах.

99 процента от артикулите позволяват да бъдат изпирани в пералня, докато само 1 процент изискват специална поддръжка, с помощта на специализирани спрейове, които лесно можете да откриете на пазара.

Плюшени играчки – защо са важни за развитието на детето

Ние вярваме, че всички плюшени играчки, които се предлагат по магазините днес са повече полезни, отколкото вредни. Какво по-хубаво от това детето ви да заспива със своя мек и пухкав приятел, гушнало го в прегръдките?

Давате ли си сметка, че то по този начин се чувства защитено и знае, че какъвто и шум да чуе през нощта, то има кой да го пази и да се грижи за него?

Освен това, самият плюш, служещ за изработката на нашите предложения, е мек и приятен на допир, така че малкото ви човече направо ще се влюби в него. Редица пъти сме подлагали на тестове и изпитания неговите качества и можем да ви гарантирам, че материалите отговарят на всички високи изисквания за безопасност.

Друго предимство, което играчките носят след себе си, е това, че до известна степен научават децата да бъдат по-самостоятелни и да проявяват грижовност, което всъщност е изключително важно при развитието на всяко малко момченце или момиченце.

В магазина ни ще попаднете на нечуван брой цветни и забавни артикули, които със сигурност ще предизвикат вълна от възторг и радост у малките ви съкровища.

Всички наши и ваши приятели са прецизно и внимателно селектирани, така че да не изпитвате затруднение, докато избирате подходящата играчка за вашето дете.

Пожелаваме ви приятно пазаруване и помнете, че винаги сме на ваше разположение, ако се нуждаете от консултация, помощ или съвет!