КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Подреди по:

552 резултата

Ако искате да обясните на детето си какво значи да има до себе си истински приятел, то купете му плюшена играчка.

Някои от майките и бащите са на мнение, че тези евтини меки и приятни на допир красавци биха се оказали опасни за здравето на малките им съкровища, поради простата причина, че умеят да събират прахообразни частици.

Истината е, че такава опасност в никакъв случай не съществува, ако знаете как да поддържате играчките на децата си, било то плюшени, гумени, пластмасови или дървени играчки.

Ние от детски магазин Малчугани вярваме, че всеки трезвомислещ родител е в състояние сам да достигне до извода кое е опасно и кое не за малчуганите.

За да осигурите на наследниците си оптимално безопасна среда на живот, то съветът, който можем да ви дадем, е да почиствате периодично неговите забавни плюшени играчки, така че в тях да не се събира никакво количество прах.

99 процента от артикулите позволяват да бъдат изпирани в пералня, докато само 1 процент изискват специална поддръжка, с помощта на специализирани спрейове, които лесно можете да откриете на пазара.

Плюшени играчки – защо са важни за развитието на детето

Плюшено куче

Ние вярваме, че всички евтини плюшени играчки, които се предлагат по магазините днес са повече полезни, отколкото вредни. Какво по-хубаво от това детето ви да заспива със своя мек и пухкав приятел, гушнало го в прегръдките?

Давате ли си сметка, че то по този начин се чувства защитено и знае, че какъвто и шум да чуе през нощта, то има кой да го пази и да се грижи за него? Едно плюшено мече, плюшен жираф или плюшена маймуна върши чудеса в подобни моменти, защото внася необходимаъа хармония в малката душичка на отрочето ни.

С какво тези играчки от плюш се харесват на децата

Освен това, самият плюш, служещ за изработката на нашите предложения, е мек и приятен на допир, така че малкото ви човече направо ще се влюби в него. Редица пъти сме подлагали на тестове и изпитания неговите качества и можем да ви гарантирам, че материалите отговарят на всички високи изисквания за безопасност.

Още нещо важно за играчките от плюшена материя е важно да се спомене - става дума за това, че с тези продукти по всякоа време и по всякакъв начин детето може да измисли как да се забавлява. Плюшени играчки за бебета са перфектни, благодарение на възможността да се впишат във всяка детска игра. С едно изключение - използването им навън в неподходящо и влажно време.

Красива пл'шена играчка

Друго предимство, което играчките носят след себе си, е това, че до известна степен научават децата да бъдат по-самостоятелни и да проявяват грижовност, което всъщност е изключително важно при развитието на всяко малко момченце или момиченце.

Плюшен продукт може да закупите от много места в интернет, но дали ще отговаря на необходимите изисквания по закон и дали ще е напълно безопасно за детето ви?! Винаги си задавайте този въпрос и разчитайте на магазини, които са доказали своя авторитет.

Защо да закупите евтина плюшена играчка от Malchugani.com

В магазина ни ще попаднете на нечуван брой цветни и забавни артикули, които със сигурност ще предизвикат вълна от възторг и радост у малките ви съкровища.

В сайта може да откриете единствено и само плюшени играчки, които са преминали щателна проверка и имат нужната документация, за да се предлагат на българския пазар. Само по този начин можем да гарантираме сигурността на продуктите и безопасността на вашето дете!

Всички наши и ваши приятели са прецизно и внимателно селектирани, така че да не изпитвате затруднение, докато избирате подходящата играчка за вашето дете.

Пожелаваме ви приятно пазаруване и помнете, че винаги сме на ваше разположение, ако се нуждаете от консултация, помощ или съвет! С най-голямо удоволствие бихме помогнали за избора на плюшен приятел на вашето дете.