КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"

Подреди по:

396 резултата

17,90 лв
Добавяне в количката

Ако искате да обясните на детето си какво значи да има до себе си истински приятел, то купете му плюшена играчка. Някой от майките и бащите са на мнение, че тези меки и приятни на допир красавци биха се оказали опасни за здравето на малките им съкровища, поради простата причина, че умеят да събират прахообразни частици.

Истината е, че такава опасност в никакъв случай не съществува, ако знаете как да поддържате играчките на децата си, било то плюшени, гумени, пластмасови или други.

Ние от детски магазин Малчугани вярваме, че всеки трезвомислещ родител е в състояние сам да достигне до извода кое е опасно и кое не за малчуганите.

За да осигурите на наследниците си оптимално безопасна среда на живот, то съветът, който можем да ви дадем, е да почиствате периодично неговите забавни плюшени играчки, така че в тях да не се събира никакво количество прах.

99 процента от артикулите позволяват да бъдат изпирани в пералня, докато само 1 процент изискват специална поддръжка, с помощта на специализирани спрейове, които лесно можете да откриете на пазара.

Плюшени играчки – защо са важни за развитието на детето

Ние вярваме, че всички плюшени играчки, които се предлагат по магазините днес са повече полезни, отколкото вредни. Какво по-хубаво от това детето ви да заспива със своя мек и пухкав приятел, гушнало го в прегръдките?

Давате ли си сметка, че то по този начин се чувства защитено и знае, че какъвто и шум да чуе през нощта, то има кой да го пази и да се грижи за него?

Освен това, самият плюш, служещ за изработката на нашите предложения, е мек и приятен на допир, така че малкото ви човече направо ще се влюби в него. Редица пъти сме подлагали на тестове и изпитания неговите качества и можем да ви гарантирам, че материалите отговарят на всички високи изисквания за безопасност.

Друго предимство, което играчките носят след себе си, е това, че до известна степен научават децата да бъдат по-самостоятелни и да проявяват грижовност, което всъщност е изключително важно при развитието на всяко малко момченце или момиченце.

В магазина ни ще попаднете на нечуван брой цветни и забавни артикули, които със сигурност ще предизвикат вълна от възторг и радост у малките ви съкровища.

Всички наши и ваши приятели са прецизно и внимателно селектирани, така че да не изпитвате затруднение, докато избирате подходящата играчка за вашето дете.

Пожелаваме ви приятно пазаруване и помнете, че винаги сме на ваше разположение, ако се нуждаете от консултация, помощ или съвет!