КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

114 резултата

Почти всеки един родител е запознат с всичките онези малки играчки за колекциониране, които всяко дете обича така старателно да подрежда и селектира в отделни кутии.

Ние от Malchugani.com се опитваме всячески да зарадваме своите малки потребители и поради тази причина създадохме за тях истинско магическо място, където на воля да разгърнат въображението си и да прибавят към своята колекция още няколко играчки.

Малки играчки за колекциониране – вълшебното място за всеки колекционер

Почти невъзможно е да попаднете в магазин, в който да откриете толкова богато разнообразие от малки играчки, сортирани по такъв начин, че всяко дете да може да грабне точно онази, която най-силно привлече неговото внимание.

Обикновено ни прави впечатление, че в магазините за плюшени играчки се предлагат малки такива, но те са разпръснати навсякъде из щандовете, така че децата не съумяват да разгледат всички и да преценят кой приятел ги привлича най-много.

Действайки така, че да улесним максимално малките ви съкровища, ние създадохме тази категория с много любов и внимание и непрестанно я освежаваме с все по-нови и нови модели, които съвсем достойно да заемат място сред колекцията на малките откриватели в семействата ви.

Що се отнася до цените на предлаганите от нас артикули, те са наистина символични и целта на този сектор не е родителят да влага твърде много, а децата да получават повече, отколкото са се надявали.

Сигурно сте наясно с това, че за едно дете не съществува материалната рамка и то не избира своите подаръци, според цените, а изцяло заради самите тях. Ако на вас ви се струва, че играчка, струваща няколкостотин лева е перфектната изненада, то не се учудвайте, ако малкият юнак или госпожица са на съвсем различно мнение.

Сигурни сме, че точно на това място всеки малък колекционер ще се почувства като у дома си и наистина няма да иска да напуска категорията.

Всяка една от онези малки, забавни и привличащи вниманието играчки, са толкова внимателно подбрани, че ние сме в състояние да гарантираме на сто процента за нейната безопасност.

Материалите, служещи за изработката й са безвредни, така че няма за какво да се страхувате, ако играчката попадне в устата на вашето дете.

Можете съвсем спокойно да се грижите за поддръжката на артикулите, като ги изпирате според указанията, посочени върху етикета или опаковката.

Пожелаваме ви приятно пазаруване, много сбъднати детски мечти и едно нестихващо забавление с новата и завършена колекция от малки играчки за колекциониране.