КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

89 резултата

Едва ли съществува дете, което да не е фен на стикерите. Все пак това са онези така забавни, цветни и весели картинки, които още от ранна детска възраст успяват да привлекат вниманието ни и да ни превърнат в заклети колекционери години наред.

За да оправдаем очакванията на всяко порастващо дете, било то момче или момиче, то ние решихме да създадем една преливаща от разнообразие категория, в която поместихме безброй много комплекти със стикери, способни да усмихнат всяко детско личице.

Ние вярваме, че колкото и взискателни и амбициозни да сте като родител, то в един момент решавате да загърбите всичко това и да позволите на малкия си наследник да се забавлява на воля, така както го чувства сърцето ми.

Какъв по-подходящ начин от това да му подарите изкушаващо интересна игра, която децата наричат комплект със стикери.

Всички предложения, които ще откриете при нас представляват истински съкровища.

Някой от тях са същински произведения на изкуството, заради това, че позволяват на своя собственик да ги превърне в напълно оригинален и неповторим предмет, независимо дали става въпрос за дневник, кутия или друго.

Защо си заслужава да инвестирате парите си в комплекти със стикери

Вероятно почти всеки един родител, преди да извърши покупка, си задава именно този въпрос. Често се питаме дали една инвестиция е оправдана или не.

В този ред на мисли и да отговорим на запитването ви, то ние ще се опитаме да бъдем максимално точни, ясни и целенасочени, така че в няколко изречения да прозира всичко онова, което до този момент е било с въпросителен знак в ума ви.

Предлаганите от нас комплекти със стикери, освен че са забавни, както ще ви отговори всяко дете, в същото време спомагат изключително много за развитието сръчността и креативността у малките съкровища.

Благодарение на множеството отделни елементи, които трябва да бъдат поставени по местата си или там, където детето прецени, то малчуганите успяват да подобрят значително много своята концентрация.

Като заключение ще посочим, че благодарение на тези иновативни творчески забавления хипер активните деца успяват да се отърсят от това свое „заболяване” и видимо да потушат буйния си нрав.

Що се отнася до родителите, те наистина изпитват безгранично облекчение, че са поднесли стойностен подарък на най-обичаните човечета в живота си и са им позволили да действат творчески, водени от креативни идеи.

Нашият онлайн магазин ви предлага всичко онова, с което искате да зарадвате децата си, без да е нужно да харчите безбожно много средства само и само, за да се превърнете в свидетели на истински детски усмивки!