КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

15 резултата

Изненадващо е как децата много често проявяват влечение към определен вид животни, без вие да имате намеса в това. Никой не може да предположи какво се върти в главичките на малките човечета и как те разгадават света, който ги заобикаля.

Със сигурност сте попадали на малчугани, които са влюбени в зайчета, котенца, лъвове, овцички и какво ли не още. В този ред на мисли не можем да пропуснем да отбележим, че ние от Malchugani се опитваме да удовлетворим потребностите и желанията на нашите най-малките приятели, предлагайки им изумително богато разнообразие от плюшени морски животни, които сме напълно убедени, че ще ги оставят без дъх.

Прецизно селектираните морски обитатели са толкова прелъстителни, че дори и ние възрастните трудно се въздържаме от това да не задържим вниманието си повече от няколко секунди върху дадена играчка.

Направени така, че да изглеждат меко казано реалистично, те лесно могат да окупират сърцата на вашите наследници и да се превърнат в онази играчка, която е част от израстването на малчуганите.

Убедени сме, че познавате поне по едно детенце,  което години наред е в компанията на свой верен приятел. Става въпрос не за одушевен предмет, а за съвсем обикновена плюшена играчка.

Влеченията на децата са наистина разнообразни и най-учудващото в случая е, че за разлика от възрастните, те проявяват искрена загриженост и безкрайна привързаност, стига плюшеният приятел да е точно онова, от което имат нужда.

Какви са предимствата на плюшените морски животни

Ще ни бъде малко трудно да коментираме предимствата единствено на плюшените морски животни, тъй като те са също толкова значими, колкото и при останалите плюшени играчки.

На първо място се крие тяхното умение да защитават децата ви от тъмното вечер, когато вие сте в съседната стая. При най-малкият шум детските ръчички сграбчват силно играчката и я приемат като закрила и пазител. Изумително е, нали?!

Мекотата и финият допир на плюша, служещ за изработката на колекцията, която ви предлагаме ние, действа успокояващо на всяко дете, а дори и възрастен.

Може и да не сте се замисляли, но понякога имаме нужда точно от това, да сграбчим нещо меко и нежно и да го превърнем в част от момента, който преживяваме.

За ваша изненада и удоволствие, то ние абсолютно внимателно и прецизно сме подбрали артикулите, които да заемат местата си в този сектор, така че детското любопитство да бъде разпалено на мига и у децата да се прокрадне страст и привързаност към морския свят, който дори не можете да предположите колко богат и разнообразен е той!

Желаем ви приятно пазаруване, съпътствано от искрени детски усмивки и сърца, пълни с любов и благодарност!