КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

67 резултата

Какъв по-добър начин да ангажирате вниманието на едно дете има освен с избора на игра, която да му даде неограничени възможности да екпериментира, строи и гради? Разгледайте категорията ни с дървени конструктори и ще намерите огромен избор на качествени модели от водещи производители.

Качествени дървени конструктори на ниски цени

Няма как да не отбележим, че с избора на точно такава играчка ще получите много повече, отколкото сте очаквали. Самият факт, че тези играчки са изработени от дърво е може би основното предимство.

За разлика пластмасата, която не винаги е подходяща за влагане в детски стоки, дървото е напълно безвредно. То не отделя вредни химикали и вещества, които могат да се отразят негативно на здравето на децата.

Дори и боите, които са използвани са екологични и няма да усетите никакви неприятни миризми. В същото време бъдете сигурни, че цветовете ще останат все така ярки, както в деня, в който сте отворили кутията.

Всички дървени конструктори, които сме подбрали за вас имат огромен брой части. С тяхна помощ децата могат да изградят наистина мащабни съоръжения. Няма как да не отчетем факта, че с помощта на този тип игри се развиват редица основополагащи качества и умения за всяко дете.

Тук ще намерите тематични модели, които след като са изградени могат да допълнят всяка ролева игра. Замъци, ферми, подводно дъно и какво ли още не. След като са завършени те могат да направят още толкова много забавни игри.

Дори и да няма определена тема, може да изберете просто дървени кубчета и плоскости. С тяхна помощ децата могат да проектират наистина сложни пространствени фигури, без да са ограничени от предварителен проект.

Няма как да не отчетем и плюса на комбинираните играчки. Разгледайте проходилките с комплекти дървени кубчета и ще останете повече от очаровани. Те са лесния начин детето ви да проходи, а в миговете, в които иска да играе да има подходящи за възрастта играчки.

Ако търсите подарък за рожден ден, а защо не и просто за изненада за вашето собствено дете, разгледайте малките колички. Те са напълно функционални като играчки, но с разликата, че могат лесно да се сглобяват и разглобяват. Така детето може да се учи как да проследява последователността на свързване на отделните части. Това по лесен и интуитивен начин се подпомага логическото мислене и се развиват уменията за решаване на проблеми.

Изберете с бърза доставка на ниска цена от Malchugani.com

Каквото и да изберете от нашия онлайн магазин, то ще пристигне при вас само за 3,90 лева, без значение населеното място в България. Ако сте избрали играчки на стойност над 50 лева, те ще бъдат доставени по вашата врата с напълно безплатна доставка.