КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

72 резултата

Е, колкото и да не ви се вярва, досега не сме попадали на детска стая, в която да няма поне едно малко и сладко мече, сгушено из между възглавниците или пък завивките.

Странно или не всяко едно малко съкровище изпитва нечувана любов към плюшените мечета, поради това, че то може да ги държи в прегръдките си толкова често, колкото пожелае и за толкова дълго, колкото на него му се иска. За да бъдем наистина полезни на малките си приятели, ние създадохме тази категория, която превърнахме в същинско място на сбъднатите желания.

Подарете незабравими моменти на вашето дете с нашите плюшени мечета

Ако постоите повече от няколко минути и разглеждате внимателно разнообразието от мечета, то няма как да не забележите, че те са напълно различни едно от друго и в същия момент, чарът, който излъчват, ги обединява помежду им.

Толкова е сладко, магическо и очарователно, че дори и ние възрастните бихме се изкушили и възнаградили с един от тези малки приятели, които да гушкаме в самотните си вечери, когато децата са на лагер, а половинката ни на командировка. Но стига шеги, време е да преминем към сериозната част.

Как мислите трябва да се грижите за едно такова плюшено и очарователно мече? Дали съществува начин, чрез който да го запазите такова, каквото е била в деня на неговото закупуване? Разбира се, че да.

Винаги можете да го изперете в перална машина, без да се тревожите, че по този начин ще му навредите и ще го обезобразите. Единственото, което можем да ви съветваме, е да се придържате към инструкциите, посочени от производителя. Тях можете да видите на етикета, закрепен към самата играчка, или върху опаковката.

Мечетата са с различен размер, което значи, че някои от нашите приятели могат съвсем спокойно да се поберат във всяка малка чантичка, така че да ни придружават навсякъде, където сме ние.

Представете си колко щастливо ще бъде вашето дете, ако поне веднъж не му забраните да носи със себе си любимата плюшена играчка?! Страхотно е, нали!

Можете да подарите едно такова мече на всяко малко съкровище, което значи много за вас и да го накарате да потъне в радост и възторг.

Няма нищо по-хубаво от това да предизвикваме усмивки върху детските лица, подарявайки им моменти на наслада и удоволствие. Сега е моментът да разгърнете въображението си и да грабнете онези няколко мечета, които ви намигат измежду останалите.

Желаем ви приятно пазаруване и моменти на истинско щастие, споделено с децата ви.