КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

381 резултата

Искате детето ви да се превърне в човек на изкуството – художник, скулптор, декоратор и прочие?!

Дълго време обмисляте с какво да го зарадвате, така че времето у дома да не бъде прекарвано единствено пред телевизионни екран, гледайки повтарящи се филмчета?

Интересувате се как да привлечете вниманието на подрастващо то се дете, без да го заставяте да върши нещо без желание, само и само да не ви разочарова?

Понякога тази цел и всички опити, които правят родителите, се превръщат в болестно за тях състояние, което околните обичат да наричат „мания”.

Ние от Малчугани ви предлагаме да загърбите онези мисли, които са си намерили убежище в главата ви и да помислите малко по-трезво върху ситуацията.

Мислите ли, че едно 6 или 7-годишно дете би се заинтересувало от онова, от което вероятно вие сте се вълнували, когато сте били на 15-16 години?

Понякога свръх амбицията, която живее у майките и бащите, не им позволява да погледнат върху ситуацията трезво и това неизменно рефлектира върху малките им съкровища, които се чувстват емоционално изчерпани.

Креативни комплекти, Направи си сам – защо са толкова харесвани от всяко едно дете

Може би и сами успявате да си отговорите на това запитване. Нашите креативни комплекти, тип направи си сам са любими за всяко малко момченце или момиченце, поради простата причина, че те изцяло отговарят на неговата възраст, влечения, страсти и хобита.

Нима си мислите, че едно малко дете би се влюбил в градинарството или в нещо друго, типично за възрастните? Разбира се, че не.

Благодарение на нашите творчески комплекти, то вие имате реалната възможност да се забавлявате заедно с малчуганите, показвайки им как да боравят с материалите или пособията, включени в комплекта, или пък да ги оставите сами да стигнат до това заключение.

Пред вас сме селектирали истинско разнообразие от какви ли не модели, някой от тях са предназначени единствено за момчета, докато други са перфектен избор и за двата пола.

Благодарение на свръх творческите ни артикули, то вие бихте могли да научите малкото си отроче как да декорира шал, да сглобява фигурки, как само да изработва пощенски пликове и след това да ги украси по начин, който желае, посредством множеството печати, с които можете да го изненадате.

Предложенията ни с креативни комплекти, тип направи си сам са меко казано фантастични, заради това, че не просто влияят положително върху развитието на творческата мисъл и креативността у едно дете, но те също са толкова виновни и за подобряване неговата концентрация и координация.

Надяваме се нашият сектор да е също толкова забавен за вас самите, колкото на малките ви съкровища!