КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

22 резултата

Всяко малко момченце обича да играе с различни инструменти, вдъхновено от това, което вижда да правят големите в истинския живот. Сега може да изберете инструменти, които да подарите на малкия майстор и той смело да пристъпи към всеки един проект, който му хрумне.

Реалистични и безопасни работилници и строителни инструменти

Разгледайте всички работилници и строителни инструменти и сме убедени, че самите вие ще поискате да хванете в ръце всеки инструмент, който е приложен в комплектите. Спокойно може да очаквате не само висококачествена изработка. Бъдете напълно спокойни, че тези инструменти са умела реплика на истинските и не представляват никаква опасност за децата.

Всяка една играчка, която сме подбрали и поставили в тази категория е изработена от дърво. Това е все по-предпочитан материал, поради естествения му произход и пълна безвредност за децата.

Няма как да не отчетем, че когато са направени от дърво, играчките са изключително здрави. Може да сте спокойни, че те не само няма да се счупят. Очаквайте да издържат дълги години и да изглеждат като нови. 

Ако имате достатъчно място може да се спрете на цяла работилница. Така децата ще имат цял плот, на който да разгърнат не само творческия си потенциал, но и уменията си за работа с различни инструменти.

Тези малко по-големи играчки съдържат плот с шкафове и поставки за всички инструменти, които са приложени в комплекта. Така детето ви ще се забавлява, но в същото време ще има и къде да прибере всички дребни части, след като приключи с работата.

Предлагаме да разгледате и компактните модели куфарчета с инструменти. Те са лесни са пренасяне и едновременно с това са доста точна версия на истинските куфари за инструменти. Вътре ще намерите отвертки, нивелир, чук, гаечен ключ и още безброй инструменти.

Всички работилници и строителни инструменти нямат истински режещи или пробивни части и няма опасност от нараняване или инциденти. Избирайки такъв комплект детето ще може да го носи навсякъде със себе си – на площадката, в парка или на гости на приятел.

Отлично качество от Malchugani

Няма как да не оцените, че всяка една играчка, която предлагаме в нашия онлайн магазин е качествена и безопасна. Това в никакъв случай не означава, че ще се наложи да платите висока цена, за да се сдобиете с желаното.

Може да очаквате не само бърза доставка, но тя да бъде на стойност само 2,90 лева, без значение до кое населено място в България. При поръчка на стойност над 50 лева доставката до посочен от вас адрес е напълно безплатна.