КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

53 резултата

Как да изберете най-добрите играчки за вашето дете? Отговорът никога не е лесен, но ние от Малчугани ще се опитаме да ви помогнем.

На първо място трябва да отчетете интересите и уменията на самото дете. И не по-малко важно е каквото и да изберете да подарите, то да е качествено, за да може да се използва дълго време и да не представлява опасност за самото дете.

Мозайки за малките творци

Всичко, което сме подбрали в категорията с мозайки е насочено към децата, които имат желание да творят, но в същото време имат и нужния усет и търпение за това. Този тип играчки се характеризират с няколко особености, с които ще ви запознаем веднага.

Без значение върху каква повърхност се подреждат малки елементи, които могат да направят цяла картина. В комплектите са включени различни схеми, но няма никаква пречка децата за използват собствената си фантазия и да направят своя картина.

Тук ще намерите мозайки както от дърво, така и от пластмаса. Без значение кой модел ще изберете може да сте сигурни, че ще бъдат еднакво добре приети и ще бъдат ползвани дълго време.

Пластмасовите мозайки са на италианската фирма Quercetti, известни с качеството и вниманието към детайла. Тук ви предлагаме модели за деца от 2 години нагоре. Няма как да не забележите огромния избор на модели, някои от които съдържат до 1200 части.

Не пропускайте за разгледате и всички мозайки, които са изработени от дърво. Те са не само лесни и изключително приятни за работа, но могат да служат на децата за дълги години напред.

Дървото е природен материал и така, ако искате да възпитате у детето си усет към красивото и в същото време то да е безопасно за него, това е правилният избор.

В тази категория сме поставили и игрите с пайети. Тези модели, определено са насочени към момиченцата и ще бъдат оценени подобаващо.

Разгледайте и изберете това, което ще пасне в най-голяма степен на малката ви принцеса, за да може тя да разгърне творческия си потенциал.

Ниски цени и изгодна доставка от Malchugani

Няма как да сте пропуснали факта на колко изгодни цени може да се сдобиете с всичко желано от нашия онлайн магазин.

За да направим всичко дори още по-атрактивно за вас ще ви предложим и цена за доставка в цялата страна само за 2,90 лева.

И ако сте избрали играчки или стоки за деца на стойност над 50 лева доставката до вашата врата ще е напълно безплатна и за наша сметка.