КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
БРОЙ ЧАСТИ
Производител

Подреди по:

2008 резултата

Искате ли да подарите на малкото си съкровище възможно най-добрите играчки, без значение дали става въпрос за бебе, за проходило дете или за предучилищна възраст? Искате ли те да са на само безопасни, но и красиви и да стимулират както фантазията, така и да възпитат усет за красивото?

Сега това е по-лесно от всякога с всички предложения, които сме подбрали за вас в категорията дървени играчки на онлайн магазина Malchugani.com. Тук ще откриете огромен избор на наистина ниски цени, за да може да зарадвате вашето дете и му дадете шанса не само да играе, но и да учи нови неща.

Защо да изберем дървени играчки

Както знаете използването на пластмаса или други изкуствени материали не винаги може да гарантира, че няма да се отделят различни химикали. За разлика от тях, дървото е продукт на природата и няма да отдели никакви вредни вещества при допир. Така може да сте сигурни, че сте изпълнили своята задача като родители и предлагате на мъничето само най-доброто, което може да намерите на пазара.

Дървена играчка

Ако търсите играчка за бебе, може да разгледате всички варианти, под формата на дрънкалки и всички малки играчки, които му помагат да постави основата на фината моторика. Те трябва да са удобни за хващане и леки. Това се налага поради няколко причини.

На първо място бебешката ръчичка е много малка и такава трябва да бъде и играчката. Лесна за хващане и лека, защото движенията могат да бъдат такива, че бебето да се удари и да си причини болка.

Когато детето стане малко по-голямо без колебание и дори е задължително да му предложите играчки, които да поставят началото на логическото му мислене и създаването на причинно-следствени връзки.

Какви играчки от дърво да подарим

Така пред малкото ви съкровище ще се открие цяла нова вселена от неща, които може да прави. Предложете му малки дървени пъзели, кубчета за редене или кутии с предмети за пъхане с различни форми. Изборът е ваш и каквото и да изберете няма да сбъркате.

За ролевите игри, които стават неизменна част от живота на децата над 2-годишна възраст може да предложим всякакви варианти – ферма, болница, училище или пожарна. Малките фигурки са изработени детайлно и ще провокират детската фантазия, осигурявайки дълги часове на весели и забавни игри.

Дървени играчки за големи деца

Не трябва да забравяме и малко по-големите деца. За тях имаме логически игри, които поставят така нужната основа за математиката и логическото мислене. Пъзели, сметала, шах, дама и още толкова много игри, които ще ангажират вниманието на децата и ще ги научат на нови и полезни знания и умения.

Независимо колко време ще ни отнеме намирането на подходящата дървена играчка, ние сме длъжни да осигурим качествен модел, подходящ и съобразен с нуждите на детето, най-вече от неговата възраст. Рано или късно всеки малчуган избора любима играчка от дърво и прекарва времето си с нея по приказен начин.

Не са малко родителите, които се опитват да открият код за отстъпка от цената за избраната от тях дървена играчка, но всъщност дали си заслужава да спестим онези няколко лева, когато всъщност сме сигурни в осигуряването на щастливи мигове на отрочетата ни?! Може би е редно да се замислим и върху този въпрос.

Трябва винаги да се движим от мисълта за щастието и радостта на нашите деца, които влизайки в контакт с първите си дървени играчки, успяват да покажат своето възхищение от този нов за тях предмет. Дори възрастните понякога изпадат в екстаз от някои дървени играчки.

Отлично качество и бърза доставка от Malchugani.com

Няма как да пропуснем факта, че всички дървени играчки, които ви предлагаме в тази категория, са не само безопасни. Те са с високо качество, което ще ви гарантира дългата им употреба през годините. Хиляди семейства се довериха на Malchugani.com и закупиха своите качествени играчки от дърво, с които да радват своите деца на всяка една възраст. Доверете се и вие при избора на ново дървено творение!

Цените, на които може да изберете желаните стоки са сред най-ниските на пазара и вие лесно и бързо ще се убедите в това. Доставката до всяка точка на страната е само 3,90 лева. В случай, че поръчката ви е над 50 лева, то ние ще поемем транспортните разходи до вашата врата.