КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

8 резултата

Ако за отглеждането на детето си сте предпочели да се случва по максимално близък до природата начин, това в значителна степен определя избора ви на играчки. Напълно възможно е да избягвате определени материали, като пластмасата и ние имаме точното предложение за вас.

Разгледайте категорията ни с дървени кукли и няма как да не оцените колко много и различни модели сме подбрали за детето ви. Тук всяка една част на куклата има повече от безвреден състав и няма никаква опасност от това да се отделят вредни за здравето вещества или миризми.

Огромен избор на дървени кукли

Ако поради някаква причина сте пренебрегнали съществуването на дървени кукли, то сега ще ви разкажем повече за тях. Както вече споменахме тези играчки са изработени от дърво. Това на първо място е безопасен материал, който става все по-предпочитан за влагане в изделия за деца.

Но това не е всичко. Всяка една от предлаганите от нас дървени кукли има едновременно привлекателна визия, но в комбинация с простата на изработката. Няма как да не сте забелязвали колко претрупани кукли има на пазара.

Тук се набляга на семплото изпълнение, което не е за сметка на детайлите. Може напълно оправдано да очаквате красота, но тя ще бъде оценена посредством минимална украса. Така детето може да се наслади на самата кукла и няма да се разсейва от излишни неща.

И ако искате да изберете нещо по-голямо, тук ви предлагаме цели семейства. Няма как да не оцените колко много може да получите с един такъв комплект. Майка, баща и деца ще помогнат на малката ви принцеса да играе колкото дълго иска и винаги ще има нови и нови идеи за всяка следваща игра.

В тази категория предлагаме на вашето внимание и марионетки. Те са повече от интересни за децата, а това да се научите как се движат отнема само секунди. Вече нищо не спира децата да експериментират и да изнасят представления в дома ви.

Отлично качество и ниски цени от Malchugani

Всяка една игра или играчка, която ви предлагаме в нашия онлайн магазин е с високото качество, което искате да съпътства живота на детето ви. И няма как да бъде иначе, защото с избора на играчки със съмнително качество бихте могли да му навредите.

Всичко, което ще намерите тук е дело на водещи производители на стоки за деца, в това число и на дървени кукли. Тук може да ги закупите изгодно с цена на доставката от само 2,90 лева до всяко населено място на територията на България. При поръчки на стойност над 50 лева може да очаквате и безплатна доставка до дома ви.