КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

118 резултата

Ако искате да изберете качествени играчки на ниски цени и това да не е за сметка на качеството, ще ви кажем, че сте на правилното място. Разгледайте категорията ни с низанки и сортери и бързо ще се убедите в казаното от нас.

Този тип дървени играчки са изработени за малките деца, на възраст от няколко месеца. Те са насочени не само към играта, но и към това да научат детето на координация между очите и ръцете.

Нови умения и безброй забавление с низанки и сортери

Тези играчки са за малките деца на възраст от 6 месеца и нагоре. Те са изработени, така, че малките ръчички да могат лесно да захващат отделните части и в същото време са изцяло съобразени с уменията им на тази крехка възраст.

Всяка една играчка, която ще намерите тук е изработена от дърво. Може да сте напълно спокойни, че благодарение на това няма да се отделят никакви вредни вещества, които ще застрашат здравето на детето ви.

За да сте напълно уверени в добрия си избор може да очаквате дори боите, с които са покрити играчките да са напълно безвредни. Гарантирано за тях е, че са специални и няма да отделят никакви миризми. В същото време те са издръжливи и ще останат ярки, както в деня, в който сте купили играчката.

Всички низанки и сортери, които ще срещнете тук са дело на водещи производители на стоки за деца. Така ще изберете само от най-доброто и спокойно ще го поставите е ръцете на детето си.

Тези играчки имат доста разнообразни форма, но функционират по приблизително еднакъв начин. С извършването на сравнително прости движения се цели постигането на определен резултат.

Може да става въпрос за това успешно  да се построи кула, като трябва да се внимава с размера на елементите. Така ще научите малките да определят размерите на предметите и когато ги поставят по правилния начин да постигнат стабилност на построеното.

Сортерите от своя страна имат елементи с различна форма, които трябва да преминат през точно определен отвор със същата форма. Детето ще се научи да прави разлика, като в същото време неусетно ще се запознае с основните геометрични фигури.

Бърза доставка и изгодно с Malchugani

Вече сте забелязали ниските цени, срещу които може да се сдобиете с желаните низанки и сортери. Обещаваме ви наистина бърза доставка и в същото време нейната стойност ще е само 2,90 лева в цялата страна. Ако избраните от вас играчки са на стойност над 50 лева, доставката до посочен от вас адрес ще е напълно безплатна.