КОЛИЧКА

ОБЩО:

0,00 лв

КУПИ СЕГА

Бъди сред първите, които научават за нашите най-специални промоции и любопитни новини от света на детските играчки.

Единственото, което трябва да направиш, е да си въведеш имейла в полето отдолу и да натиснаш бутона за потвърждение.

Ние ценим високо вашата сигурност и никога няма да ви изпращаме спам.

Като използвате сайта на Малчугани.COM, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
0,00 лв
Клуб "Рожден ден"
ВЪЗРАСТ
ПОЛ
Производител

Подреди по:

5 резултата

Ние перфектно знаем колко важни и ценни са играчките за всяко едно дете. Освен, че му позволяват да опознае заобикалящия го свят много по-добре, то тези малки и изключително пухкави любимци са в състояние да изградят у него качества, които дори и родителите не успяват.

Именно поради тази причина създадохме за вас категорията „прасенца”, в която се постарахме да поберем безброй малки и розови животинки, чиито поглед е толкова миловиден, че дори и ние родителите трудно успяваме да удържим на изкушението.

За да се чувствате вие спокойни, а децата ви щастливи, ние от Malchugani ви уверяваме, че всеки един артикул, поместен в тази секция, е преминал през предварителен тест и е с доказано качество.

За направата на детските забавления са използвани едни от най-изпитаните материали, така че няма за какво да се тревожите. Изключено е детето ви да получи алергия, обрив или друг вид раздразнение след срещата с новия си любимец.

Единственото, което съветваме всички родители е да поддържат редовно чистотата на играчките, като ги изпират в пералня машина. За предпочитане е да използвате бебешкия прах за пране, този, с който перете дрехите на своето дете.

Съветваме ви още да следвате стриктно инструкциите, които производителят не е пропуснал да сподели с вас. Можете да ги откриете върху етикета, прикачен към играчката или върху самата опаковка.

Защо да закупите прасенца за вашето дете

Помислете си добре каква радост и възторг сте в състояние да предизвикате, ако поднесете на малкото човече забавна и атрактивна играчка, която да се присъедини към останалата част от неговата колекция.

Тези малки и сладки прасенца са толкова примамливи, че дори и по-големите деца, които отдавана са престанали да играят с плюшени играчки, пожелават някой ден да имат точно такъв приятел за гушкане.

Моделите прасенца са наистина разнообразни и това е следващата причина, поради която родителите дръзват да инвестират в подобна покупка. Те се отличават спрямо дизайн, размер, материали, функции и цена.

Ако изпитвате затруднение, то бихте могли да се посъветвате с наш служител или да потърсите помощ директно от своето дете. Така забавлението ви ще бъде споделено и радостта двойно по-голяма, когато малчуганите участват при извършването на покупката.

Ние вярваме, че играчките в този сектор са чудесен избор за всяко дете, независимо дали става въпрос за момченце или момиченце.

Ако искате да предизвикате вълна от щастие и усмивки върху детските лица, то значи сте попаднали на правилното място. Тук всяко едно желание тутакси се превръща в реалност.